Ini baru namanya anak mama yang sayang akan ibunya

comel tak KM uols??

Apa khabar yaw!!! Semua sihat tak?? Kalau yang kurang sihat tu g lah clinic or makan ubat yer??? Wahh kelas uols KM amik berat pasal uols semua…bukan senang taw KM ni nak amik berat pasal orang lain bangga kejap hahaha…

Kepada semua ibu diluar sana Happy Pregnant Day #voley?? Bukan apa ingt aku saje je arinie nak buat entry pasal ibu2 yang tgh sarat mengandung…kann ibu2 kena jaga kesihatan sebb baby dalam perut tu pown kena sihat gak…so ibu2 diluar sana jgn terlalu buat keje yang berat2 taw…kalau setakat buat keje rumah tu takpelah…jgn la smpi uols pergi membancuh simen kan tak manis tu bagi ibu2 mengandung hahaha….

kejap lagi nak bancuh semen n angkat bata kat depan umah...

Ok nak dijadikan cerita kan kak bedah ada sorang ibu tgh mengandung asyik2 risau je dgn kandungan nya itu…so dia pown pergi la ke hospital untuk buat scanning…tup tup result scanning tu menunjukkan anak dalam perut tu buat isyarat BAGUS…wahh kelasss

Itu baru namanya anak soleh/solehah [*tak taw jantina uols hehe] yang risau melihat ibunya asyik bimbang akan bayinya…so lepas bepruas hati tu apa lagi uolss canang satu Negara anak dia tu boleh buat isyarat bagus…

abg nanti i pown nak anak i buat double isyarat tangan #voley?? =)

Matilahhhh riak punya pasal hahaha….oh yer baby ni deliver dalam bulan mei :P so ingt pesan aku tu jgn ko gegeh time sarat mengandung ni nak panjat bukit plk…adiossss

4 comments :

kau kesah ke?? said...

happy pregnant day ahahaha. menangis aku baca ni.

Mr Laici said...

wahohoo... nice.. siap tunjuk good agi... ><

Entry Terbaru: Cara Buat Duit Online

nurayunni said...

haha..klakr gmbr scan tue...

KiFli si Dolce said...

kau kesah ke?? > yeah happy pregnant day :)

nurayunni > kelakar napa wak?? hehe