KRU - KaraK Laluan puaka [Official Trailer]

karak - laluan puaka

tu dia kali ni aku rasa cerita nie memang berlainan sngt auranya berbanding dengan citer seram sebelum nie...yelah mana tak nyer dorang buat citer ni berdasarkan kisah benar ok dan disaksikan dengan mata kepala mereka sendiri...ouhhh mengigil kejap taip entry nie...sumarti tolong buatkan aku secawan mocha hahaha...voleh feeling2 ada pembantu rumah...

dan yang penting movie ini dibintangi oleh Shahir AF8, Sheera Aiyob, Along Ezendy, Kilafairy...dulu time aku selalu lepak2 dengan member aku ada gak selalu sebut pasal highway KARAK ni tapi tak tahu plk ada cerita disebaliknya so apa pown korang layan dulu trailer ini ok :



amacam best tak??? gempak tak prop2 yang dorang semua guna tu??? seram tak tengok akak2 yang tergantung bagai tu hahaha.... so sabar yer cerita ini akan datang menyeramkan pawagam berdekatan anda hehehe....

Jemput ke Facebook Karak

4 comments :

Mah@mahu said...

Kau biar betul alhamdulillah sepanjang aku lalu laluan tu tiada lagi perkara pelik terjadi kau jng buat yg bukan2... aku memang blk kg lalu Karak tu laluan rasmi...

KiFli si Dolce said...

@Mah@mahu hahah abis r ko lepas nie...hurm tak sabar nak tngok citer ni :P

EmanCloud said...

ha penah tgk dorang shoot kat beranang bukan karak hahahaha

♥nurulizzatie♥ said...

gila takut! aritu masa balik lepas cuti raya cina. lalu jln lama. elak jem! mmg seram pun laluan die! wah!!!! nasib lah balik KL baru baca. HAHHA