Lama aku tak update cerita kat kampus kan...LAYAN

penatnyer uolss...

Smekum~~ hye uolss penat sngt hari ni maklumla student kan ada saja aktiviti2 diluar kawalan dilakukan kalau kat kampus tu...meroyan sana sini catwalk sana sini very the nak giler popularity haha #carut diri sendiri kejap...yelah asyik #carut orang lain jer sekali skala nak gak #carut diri sendiri baru hidup ini meriah betul tak kak senduk....hahaha yang penting #meriah uolss...

mesti uols dah rindu [rindukah??] akan entry aku ni lebih2 lagi kalau ada event kat kampus best tul aku meroyan habis semua tempat tu aku nak jelajah hahaha...ok apa kata kita bercerita start dari kelas aku pagi nie... P/S : 1 kelas je arini uolss single period plk tue...demi nak menuntut ilmu aku tetap gagahi lautan berapi...kannnn

ini nama dia @DIANA... maaf dia tiada blog lagi...tapi aku sure dia bakal menyusul setelah aku brainwash...yelah mau tak tergerak hati dia tengok blogger-blogger skang ni mantap2 semuanya...aku point kat blogger yang mantap je la...kalau setakat blog picisan mcm aku ni mana layak uolss...ada faham??? baguss???

kenapa aku bercerita tentang wanita ayu nie?? apa yang mantap pasal dia nie?? haha aku citer sebb dia ada buat cake coklat nyum2...mmg sedap berkrim uolss...disukai ramai plk tu...

hurm mesti korang kata tak sedap kan...hello dont ever judge a book by look2 its cover...ko nampak je mcm tu tapi rasa dia ya ampunnnn...boleh buat aku ketagih cake dia tu =)

uolss esok bawa lagi...aku dah ketagih nie =)

apa korang rasa nampak poster wanted kat atas tu...hahaha mereka ini adalah pelantikan wakil pelajar yang baru taw...so dengan bangganya aku mengundi mereka ini dan aku hanya dibenarkan untuk mengundi seramai 7 orang...walaupun kertas undi tu ada 6....so peluang untuk aku nak buat undi rosak tak tercapai =)

so dengan penuh yakinnya aku terus mengundi pelajar bernombor 0|2 ini...tapi aku tak sure la sapa pemegang nombor ni sebb terlalu ramai uolss...walau apa pown sapa yang dapat undian tertinggi nanti aku berharap sangat mereka mampu suarakan pendapat student ke pihat atas...yelah mana tak nyer kalau bukan disebbkan wakil pelajar ni sampaikan rasa ketidakpuasan hati mana lah orang atas tu nak layan sngt kat kita orang ni.... DO BEST AND PUT A LOT EFFORT INTO IT...aku nak tngok sapa yang dapat title tu....

ko ingt jgn nak #kekwat plk kalau dah ada title tu...ko harus menjadi pemimpin yang berwibawa taw... =)

and last but not least my BFF...yang sornag g tu tgh snap pic...dia volunteer...no buli2 hahaha....btw thanx @zuzu for the pic...nice

adiosss....


7 comments :

shark said...

dlm bnyak2 tue terliur ker kek coklat jew..
cambest lak tgk

KiFli si Dolce said...

@shark hahaha...kalau ko terliur kat mmber aku pown tak per :P guraw2 jer

kau kesah ke?? said...

wah dah undi mengundi ni. suke kek cekelat itu.

Ryu Hazmie said...

hahahah musim pilihanraya kampus!! sila pilih mengikut paras rupe.. erk boleh??

KiFli si Dolce said...

@Ryu Hazmie wahhh gitu...boleh sajo uolsss

suezen said...

hehehe....hidup di unikl..mcm tuh laa....

KiFli si Dolce said...

@suezen arghhhh menjerit kejap...sue mana ko g hah???? rindu taw...sepi dunia blog ni tanpa ko hehehe