Feb 24, 2011

Loreal and Branded Clearance

holaaaaa...apa khabar uolsss hah seperti yang dijanjikan pada entry yang lepas KM buat pasal sale Guess kannn...so skang ni KM buat info sale pasal Loreal dan barangan branded yang lain...promosi kali nie diadakan kat KLANG yer...so kepada mereka yang memang ada kat area klang tu memang untungla kann sebb dapat jenguk Central Mall Klang KM pown dah lama tak turun klang...tapi tu lah kalau turun klang skang ni KM terasa berada di Indonesia plk hahaha...info clearance seperti kat bawah ni :

Company : GME Organiser
Sale : 24-Feb-2011 To 06-Mar-2011
Time : 10am to 10pm
Venue : GME Organiser
Centro Mall Klang (Next to Hokkien Association)
Klang, Selangor.

Brands Offered
  • L’Oreal Paris
  • Garniger
  • Maybelline
  • Asics
  • Lotto
  • Puma
  • Umbro
  • Admiral
Contact : Tel 016 524 9200

2 comments :

Aini Amir said...

tempting...tp klang ko? jauhnya.....

KiFli si Dolce said...

@Aini Amir ahaks...nak buat mcm mana kannnn :P