Pencuri pun boleh "SESAT" dalam rumah

kamilah perompak wirawati....

hah uolss...tergelak kecil aku ketika menyelak metro hari nie...hurm macam mana perompak yang berumur 27tahun boleh sesat dalam rumah kat area kepong tu??? confused kejap...kannn kalau uolss semua pown mesti confused kan biasanya kalau orang yang dilabelkan sebagai perompak ni daya tahan dan imaginasi dia kuat dan power giler r...kalau tak mana dia berani nak pecah masuk rumah orang suka2 =)
hah uols jgn takut i just nak masuk rumah uols n pergi secara senyap je....

1st impression aku tu besar macam mana rumah orang tu kan..mesti kaya giler smpi boleh buat pencuri tu sesat kat dalam rumah mesti kat dalam rumah tu siap ada taman burung dan ladang lembu mcm kat new zealand tu kannn...

kalau rumah[istana] macam ni mmg la ko boleh sesat...

tapi aku ada terbaca kat blog hakak ni dia cakap dalam rumah tu mesti dia ada pasang pelindung untuk keselamatan rumah...mana tak nyer owner rumah selalu ke luar negara katanya hahah...menurut perompak tu dia datang berdua tapi kawan dia tak masuk sebb tunggu kat luar sajo...so dah naseb ko terkantoi malah duduklah kat dalam lokap uolss...gitu la alkisahnye =)

10 comments :

Ayesha Ramlee said...

tuan rumah pasang pelindung kot, mcm rumah membe...

KiFli si Dolce said...

@Ayesha Ramlee hurm mungkin betul la kot :P

kau kesah ke?? said...

rumah berantu kot. tu yang sesat. kan?

zoe said...

pencuri sengal tuh kifli. hahaha. comel ler plak!

suezen said...

sah dia dinding rumah tuh

iszieylyanziy said...

hahah,,comel gile pencuri pon,,hehe

KiFli si Dolce said...

@kau kesah ke?? isk takde la smpi berantu uolsss

KiFli si Dolce said...

@zoe heheh tu la mesti dia tu tingtong kannn...hurm apa yang comel ni :P

KiFli si Dolce said...

@suezen yer aku pown rasa mcm tu ...

sasa said...

pencuri tuh beginner kot..heheh