Mar 2, 2011

Akhirnya aku cash out gak dari nuffnang!

I L.O.V.E Nuffnang!!

uols mcm mana suka tak kat @nuffnang nie...sedap kan dengar tiap kali nama @nuffnang ni termention kat blog uolss semua bagai nak buat kenduri syukur jer :) walaweyyy~~~

actually uols i dah lama nak share dengan uols berita baik nie...aku dah lama pown terima cheque dari uncle @nuffnang ni cuma KM malas nak post entry sebb yelah earning yang KM dapat selama setahun berblogging ni apalah sngt uolss kalau nak dibanding kan dengan blogger otai seperti sipolan dan sipulun tu kan haha...

terkejut kejap uols..sapa yang KM maksudkan itew =)

but...i do feel satisfied dengan apa yang KM buat selama ni...akhirnya ada gak dari pada takde kannn...on back day KM ingat lagi kalau berblogging betul ke dapat duit betul ke uolss...ceciter ceciter?? so KM pun apa lagi try la...n then dah start dapat earning comel...tahu kan apa itu earning comel...ala yang bersen-sen tu...haha comel bukan...lepas tu yang comel ni pun grown up n become #xempoi guy =)


tak banyak pown 3angka je uols haha =)

ok kepada uols semua harap bersabar la yer dan banyakkan usaha untuk berblogging...n jangan pula korang jadi kemaruk nak tarik visitor dengan cara yang salah...itu dan #HARAM namanya hahaha...kelas sempat lagi berceramah kan uols...memang sesuai KM kena rejam =)


10 comments :

eLLa said...

tahniah...hehe

KiFli si Dolce said...

eLLa > thanx u..hurm long time no see :)

liyanaziz said...

bestnyaaaa dapat cash out! =)

KiFli si Dolce said...

liyanaziz > hurmm mmg la best dapat duit kan :) dah abis pakai pown...

kau kesah ke?? said...

wah tak sangkanye~. tahniah.

KiFli si Dolce said...

kau kesah ke?? >> thanx :P

r-5 said...

peh bukan main lagi dapat banyak duit.

Fantastic Ajane said...

tahniah kifli.. jeles la pula.. x pernah dt lagi ni..:)

KiFli si Dolce said...

r-5 > xde la bnyk mana pown...

Fantastic Ajane > sabar r nanti turn u smpi gak :) smileeee

Haz said...

congrats :)