Mar 1, 2011

Bukan selalu nak feeling macam Tok Siti kan [RIBBED HAT]

She always be an outstanding flawless girl...

hye uolss...dah gosok gigi ker?? good jgn biarkan mulut bau macam longkang yer tak elok...nanti pakwe makwe uolss semua cabut lari hahha....korang ingat tak lagi entry KM pasal kawan KM yang kejam tu "melepas" dalam keta...memang #puaka yer jantan itewww...pitam seketika...ini link nyer
yang mana satu suspek MELEPAS hari tu :)

ok malam tu kita orang lepak kat Q-bistro tu sempat gak la snap beberapa keping gambar yang tak berapa nak menjadi...lepas tu yang penting malam tu semua nya nak feeling2 Tok Iti termasuk KM sendiri...pada mula nye KM just pakai cekak jer tapi then nampak mamat tu sarung kan RIBBED hat [betul ker nama tu??] nampak tak cover Tok Iti kat atas tu comel kannn...terus KM nak try....

rambut yang tebal harus di cekak kan kalau tidak...boommm ngerbang uolss....
that baju kuning my borneo frens..from #sarawakian Sazry & kiri tu EJ from #KL

*
*
*
*
*
*
OK hasil setelah memakai Ribbed Hat itu
maaf mulut dia kena censored =)


n last but not least...terus buat cover #FB lepas ni KM nak try pakai mcm ni ke kampus...sure #vogue

6 comments :

kau kesah ke?? said...

ohohoho meriah gambaq. nak cari lah sebiji ribbed hat itu. buat kopiah bule tak?

KiFli si Dolce said...

@kau kesah ke?? boleh sajoo uolsss

Mah@mahu said...

pic yg last tu class sgt memang sejibik cuma tak ada bijik jer u oll oppsss... ada hati nak buat talk show sendiri ke u oll good luck hehehhehe

Mr Laici said...

wahahhaaa.. muka nak lebey kurang dah.. (><)


Entry Terbaru: Akhirnya!! Buffered Earning yang ke-3

KiFli si Dolce said...

Mr Laici >> malu la mcm ni hahahah

kau kesah ke?? said...

kifli nak ikot!!! tapi area KL tak tau sangat. dari shah alam pastu nai train ke kl cental pastu nak merayap mana tak tau. ahaha. len kali lah. tapi kalo ko buat kat shah alam boleh kot aku join. tak pon nanti aku try ajak member aku ke situ.