Cubaan membunuh diri di KB Mall [2 video]


dengan pantasnya aku mereleasedkan entry ini walaupun aku nak publish kol 12 malam kang..tapi since aku dah tak le nak tahan tu yang terpublish uols...

video panas kali ni kita dapat lihat budak pompuan ni dalam cubaan untuk membunuh diri...ya rabbi cubaan untuk membunuh diri...sngt takut yer dengan statement itu...tapi budak perempuan ni tak takut plk...ni mesti dah hati kering giler vavi punya la tu yang berani nak lompat dari KB MALL tu...isk naseb baek Bomba & Penyelamat bertindak cepat menurut awak2 kat situ budak perempuan tu selamat :) korang tengok la sumber 2 video ni yer

video 1


video 2


motif budak perempuan ni bunuh diri tak diketahui...tapi takpe para2 blogger pasti akan jumpa reason napa budak perempuan tu nak bunuh diri...heheh ok la terpaksa chaww banyak assignment tgh menunggu :)

10 comments :

suri skaliskaLa said...

Astanghfirullah budak nih
tak takut azab time mati agaknya
nauzubillah .

cayrul.com said...

kb mall bukan tinggi mana pun? kalu jatuh mungkin patah2 jer... buang masa jer..

Joshua said...

ouch! How tall is the KB Mall? Nowadays all teenage would want to commit suicide.

KiFli si Dolce said...

suri skaliskaLa > taw takper dia mmg tak takut azab time mati kot :(

cayrul.com > isk kalu setakat patah kaki tu baik tak ye la...sia2 je idup

KiFli si Dolce said...

Joshua > am not sure how tall the KB MALL is if am not sure it about 4 or 5 high storeys :) ye laa...nowadays teen never thinking on rationality before wanna to do sumthing :(

cantekk said...

hahaha... tpanjat ppuan tu ms abg bomba ttibe moncol kt side kiri tu,, =D

tgk vid 1: arghh,,degil bdk ni
vid 2: hampeh, ptot la tejun gak, da ada org tadah tilam openye ye...patot slmt...

KiFli si Dolce said...

cantekk > hehe banyak ragam kan :) tu baru sikit kot :)

Ana admi said...

ntah pape je dorang ni nk bunuh2 diri

shark said...

huiyooo..
x dapat mati tp dapt malu...

KiFli si Dolce said...

shark > taw takper lagi stress lepas ni jadi dek kutukan orang ramai...lepas tu ibu bapa malu akan sikap tindakan anak beliau :(