Mar 12, 2011

hari ni BLOG aku disukai ramai dekat United Kingdom

morning uols...Chomel tak i hari nie ???

wahhh tak sangka hari nie seawal pukul 8AM aku dah start menaip entry sebelum aku pergi ke kelas...kelas apa tu erk??? adalah nanti i roger kat uols semua...yang penting skang ni just nak share kat korang semua hari ini blog aku tiba laris kat United Kingdom...tapi pada kebiasaanya blog i yang satu ni takdela laris pada awalnyer...tapi setelah aku sedar "market" yang dorang nakkan tu sikit sebanyak i tarik mereka untuk berkunjung ke blog i...

korang mesti nak tahu kan blog mana yang i maksudkan tu??? sila lihat pic di bawah ini =)

hah ni la blog aku yang biasa tu...yer blog ini bertemakan entertainment :) so kepada uols semua yang nak request lagu feveret uols boleh la berkunjung ke blog i yang satu nie glamorholic
huh kalau uols semua dah lihat banner blog i tu skang ni korang lihat plk result yang i lihat dari traffic nuffnang hari nie :)

betul tak?? dan malaysia berada ditempat ke-3
sekian dahulu short entry dari Kifli Si Dolce :) kepada mereka yang nak request lagu kegemaran uols jgn segan untuk berkunjung ke Form Spring i nie dan tinggal kan lagu kegeraman uols semua...insyah allah kalau ada masa time tu gak i terus publish lagu feveret uols...ok daaaaa

7 comments :

Biey said...

tahniah.. wah dah jadi blogger international nampak.. hua..

KiFli si Dolce said...

@Biey hahaha takde la..ni pown sebb dorang nak lagu free :)

Wage Rudolfsupratman said...

wah blogger hebat nih..bole la gabung.followback k!

KiFli si Dolce said...

Wage Rudolfsupratman > done :)

Mah@mahu said...

class kau cari pembaca dari luar negara sekarang.. pandai kau kan ni nak tiru ni..

Anonymous said...

OMG, it is still accepting donations! Fantastic example of a creative fundraising effort that raised $10,000 in 48 hours to build a classroom at the school in Tanzania.

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers