hari ni BLOG aku disukai ramai dekat United Kingdom

morning uols...Chomel tak i hari nie ???

wahhh tak sangka hari nie seawal pukul 8AM aku dah start menaip entry sebelum aku pergi ke kelas...kelas apa tu erk??? adalah nanti i roger kat uols semua...yang penting skang ni just nak share kat korang semua hari ini blog aku tiba laris kat United Kingdom...tapi pada kebiasaanya blog i yang satu ni takdela laris pada awalnyer...tapi setelah aku sedar "market" yang dorang nakkan tu sikit sebanyak i tarik mereka untuk berkunjung ke blog i...

korang mesti nak tahu kan blog mana yang i maksudkan tu??? sila lihat pic di bawah ini =)

hah ni la blog aku yang biasa tu...yer blog ini bertemakan entertainment :) so kepada uols semua yang nak request lagu feveret uols boleh la berkunjung ke blog i yang satu nie glamorholic
huh kalau uols semua dah lihat banner blog i tu skang ni korang lihat plk result yang i lihat dari traffic nuffnang hari nie :)

betul tak?? dan malaysia berada ditempat ke-3
sekian dahulu short entry dari Kifli Si Dolce :) kepada mereka yang nak request lagu kegemaran uols jgn segan untuk berkunjung ke Form Spring i nie dan tinggal kan lagu kegeraman uols semua...insyah allah kalau ada masa time tu gak i terus publish lagu feveret uols...ok daaaaa

6 comments :

Biey said...

tahniah.. wah dah jadi blogger international nampak.. hua..

KiFli si Dolce said...

@Biey hahaha takde la..ni pown sebb dorang nak lagu free :)

Wage Rudolfsupratman said...

wah blogger hebat nih..bole la gabung.followback k!

KiFli si Dolce said...

Wage Rudolfsupratman > done :)

Mah@mahu said...

class kau cari pembaca dari luar negara sekarang.. pandai kau kan ni nak tiru ni..

Anonymous said...

OMG, it is still accepting donations! Fantastic example of a creative fundraising effort that raised $10,000 in 48 hours to build a classroom at the school in Tanzania.