Mar 7, 2011

korang tengok perangai Tomboi ni pijak anak kucing

arghhhhhhhhh

seriously aku tak tahan dengan perangai seorang minah tak siap nie...eh lantak aku lah aku nak cakap apa pown...fuh tarik nafas dalam2....hembus lepas hembus lepas....huh kalau aku ikutkan perasaan aku yang membara ni nak je aku bagi mak kucing tu cakap2 muka ko biar ko taw betapa sakit nya hati seekor kucing melihat anak dia mati kat tangan manusia jahil seperti ko...kepada mere yang sedang baca ni pown confirm semuanya akan jatuhkan hukuman sama kat ko #kejissss....

apa salah anak kucing tu...dia ada g amek ikan kat rumah ko ker??? mak kucing tu ada g kaco ko tidoq ker?? ko asal tak puas ati dengan haiwan yang comel itu...aku tahu ko mmg tak puas ati dengan kehidupan kucing2 tu kan sebb mereka dapat kasih sayang secukupnyer sebb tu ko jeles then bunuh anak kucing tu...eh come on lahhh the way u act pown aku dah tahu ko tu dah matang...terlebih matang lagi uolss...
ko mmg #viadapppp.....takde hati perut...kosong

ko mmg laa berani sebb takde orang nampak perbuatan terkutuk ko tu kannn...aku berharap sngt ko dapat #KARMA itu kembali yer :) senyummmm yer aku taw ko @tomboi dan ko berpewatakan lelaki gagah perkasa tapi cara ko buat tu mmg terlalu salah dan tak boleh diterima akal...dari pada ko bunuh anak kucing yang tak bersalah tu apa kata ko masuk kelab karate or taekwando senang ko nak lepas geram...ini tidak anak kucing tu gak ko pukul hempap dengan payung sampai mati...#sadis hidup ko nie...

iskkkk....geram & sedih tiap kali aku tngok pic nie...


mana perginya sifat sayang ko tu....

klu ko hebat sngt meh lawan dgn aku...baru buku bertemu ruas kannn....

grrrr...demmit nak je aku bagi flying kick kat ko...aku berharap sngt ko terbuka pintu hati dan lebih menyayangi kucing lebih dari ko sayang akan diri kaw sendiri...mmg la selagi tak kena kat batang idung ko sendiri ko pasti tak akan ingt kan...What Goes Around Comes Around -) aku hanya mampuuu senyum dan mendoakan untuk ko wahai orang jahat
awk nak bunuh saya??? saya tak comel ke smpi awk nak bunuh saya???

P/S : sumber ni aku dapat dari IzzLatif kenalan FB aku...

9 comments :

PReDicToR said...

tula...klo anak kucing nei brubah jd rimau..pastinya dia cabut lari

Ciao Annin-sama said...

Ni dah x boleh nak panggil manusia dah si minah ni. Manusia tu dikurniakan akal fikiran untuk digunakan. Nampaknya dia ni dah cacat otak kot haha!!!

Apalah salah neko tu... Sedih sangat bila tengok benda-benda macam ni. Makin lama manusia dah semakin hilang rasa cinta dan kasih sayang dekat makhluk ciptaan Allah ni T___T

Shareh said...

Kejam!nak je rejam minah tu ngan ngan batu n sumbat taik kucing dalam mulut dia..nantan!

kau kesah ke?? said...

ayoo leas baca pon aku tak sanggup nak tengok video itu. emm.. dasat minah ni.

Mohamadazhan hjDesa said...

salam

la....apa kejadahnya minah tu, punya tak dak hati perut...ish3.ada juga manusia kejam macam ni.

Mah@mahu said...

Cukup lah makan ba** jng jadi perangai mcm ba** bodoh lah kau perempuan sundal nak tunjuk hebat kat binatang mai lah try kat manusia baru tahu langit tinggi rendah ba** betul lah bodohnya kalau dah berangan nak jadi lelaki tak siap mcm tu lah haram betul......

GadisGula-gula said...

apa masalah dye?? zalim gyle!

KiFli si Dolce said...

Mah@mahu > bawa bersabar nok... :)

Eza said...

Hmm...ni bru dpt tgk d real video..apela yg bdk tu xpuas hati sgt kat kucing yg xbslh tu..siannye..