Mar 14, 2011

Maria Ozawa terselamat dari Gempa Bumi di Japan

lariii cepat uolsss...agak2 dorang ni semua dapat lari tak???

hye uols..seperti yang semua dimaklumkan baru2 ni terjadi nyer Gempa Bumi kat Japan...gempa bumi nie yang paling teruk selama 104thun yang lalu...apa yang pasti lebih kurang macam yang menimpa aceh beberapa tahun yang lepas lah...

banyak spekulasi yang timbul mengatakan terjadi nya gempa bumi tu disebabkan percubaan bom nuklear lepas tu tersasar kat luatan asia...tu yang menyebabkan gempa bumi bagai...dan ada yang cakap Japan dah memang akan dilanda tsunami seperti yang terkandung didalam Al-Quran....wallahualam

kita mmg akui structure binaan rumah kat jepun mmg di bina untuk menghadapi saat cemas seperti gempa bumi ni...tapi kalau dah Tuhan turunkan bala sesiapa pun tidak mampu untuk menghalangnya...dan aku teringat lecturer aku cakap jepun mmg sangat terbilang dengan kemajuan teknologi dorang yang pesat dari masa ke masa, culture dorang sihat, persekitaran mereka berkerja sentiasa punctual...tapi sayang cara kehidupan sosial mereka tersngt2 terukkk....sosial dorang memang lain dari yang lain...dengan cara dorang dress up pown kita dah tahu kannn...
cuba cakap sapa yang tak kenal dengan Maria Ozawa nie...ratu pelakon porno nombor 1 kat Japan...dorang senang2 je buat sexual di merata2 tempat dan siap ada satu kedai khas untuk mereka boleh melihat #porno secara public...doakan mana yang terbaik untuk kita dan juga mereka =)

begitu besar pengaruh ratu porno jepun ni kan???

5 comments :

sabree hussin said...

ada jugak ramai yang ambik berat ye pasal dia

KiFli si Dolce said...

sabree hussin > hahaha taw takper :)

Anonymous said...

Video Fukushima Nuclear Reactor Problem Explained (CNN)

Yaro Gabriel said...

www0717

supreme clothing
burberry outlet
suns jerseys
pandora charms
ray ban sunglasses
canada goose outlet
michael kors outlet
harden shoes
cleveland cavaliers jersey
dior outlet










arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers