preview HOP Movie launching dengan symbol peliks

they are super cute n awesome :)

hye uols apa khabar semua sihat?? semalam macam biasa la lepas kelas je aku terus shot ke The Curve bersama mmber aku Sazry*thanx once again dude!!! lepas tu ada gak la few celeb n bloggers yang aku jumpa. most of them muka yang sama yer tak tahan kita begitu mudah mereka dapat invitation apa lah SAKA dorang pakai kann makan ati kejap :)

ok str8 to the movie preview dimana arnab comel ni nama dia E.B seriously comel giler aku kasik tahu kat korang...lepas tu all those chick sngt hot n comel yer hahha...dan tak lain tak bukan watak jejaka yang sngt elok smpi aku merembes2 dibuatnya iaitu (Fred) James Marsden haha...mcm biasalah uols jalan cerita yang dah sedia maklum E.B ni impian dia biler besar nak jadi Drummer bunny yang terkenal tapi ayah dia suh dia jadi penghantar gula2 kat seluruh dunia...lepas tu at the end E.B dan Fred bersatu untuk hantar candy kat semua budak kat dunia ni..*takle citer lebih2 kang tak best plk :)

THE END~

with ayie *eh mandai2 je aku bagi nama kat dia hahaa

and yet always be the hawttie sister... :) super cool though

mamat ni mati2 aku kutuk dia time kat MCD sebb dia practicing wear those black glasses so i assume that dia ni mesti duta sun glass haha...lepas tu nampak dia acting cool kat area ticketing tu...aku tak taw apa motif uols semua dress like MEN IN BLACK and then distribute those file with wired symbol...time tu aku kacau je mamat ni sebb dia mmg tak boleh cakap dengan sesapa hehe...noty2

lebih symbol pelik dari blog abg NARA

6 comments :

Izz Latif said...

Kifli !!
u mmg aktif blogging ek??
(^^)
suka!!
huhu

www.izzlatif.blogspot.com

Mah@mahu said...

Class sempat ambil knp tak letak gambar u oll posse dengan mamat speck tu malu kah heheheh...

darkbatman said...

hhaaa.. aie sempat posing ngn girl in black jer smlm.

KiFli si Dolce said...

Izz Latif > lebih kurang laaa...hehe

KiFli si Dolce said...

Mah@mahu > seganlaaaa nanti dia plk feeling lebih2 kat aku :)

KiFli si Dolce said...

darkbatman > malas nak kaco dorang sebb tgh keje edar file :) sngt takde perasaan mereka malam tu haha