Mar 9, 2011

saya suka minum BLOG:)

yo wassup people...how ya doin???

matilah tak mampu aku nak ber rapping ala2 #negro tu uolsss...tersangat aggressive yer...
ok baeklah uolss suka minum blog tak?? oic ada yang suka?? korang dah giler ek blog hnya untuk blog walking dan tinggal komen je la...tapi blog yang aku minum ni lain sikit nama saintifik nyer "COOL BLOG" hah meirah tak uolss?? huh boleh bagi tahu kat aku asal nama BLOG juga yang dia nak letak dah tkde nama lain ker?? "COOL VLOG" ker?? gtaw je la :) hehehe

meriah tak Cool Blog nie...kalau korang nak taw COol Blog nie ada 80 outlet kesemuanya kat seluruh malaysia and actually 1st published in singapore barulah masuk ke malaysia nie...meriah kannn...

COol Blog ni area bukit bintang Plaza Low Yat..dan kalau korang tengok 5 balang tu kalau tak silap aku perisa baru...mmm nyum2...kalau korang perasaan dia kat area ATM tu kalau korang nampak kedai comel color pink huh itu la kedainya...sangat comel dan color striking occayy..sapa yang lalu jer confirm akan teruja haha....
ouh teruja seketika sngt cantik kedai itewww....

dan yang penting aku dah balun 2 botol of cool blog perisa chocolate...haha nope actually satu tu lagi hak milik si photographer....

kalau korang nak tengok site COol Blog ni tersngt la comel..siap ada lagu kanak2 gitew alaaa kanak2 riang...terimbau seketika zaman kanak2 aku uolss..time tu masih lagi berhingusan mcm air blog ni hahaha....

8 comments :

PReDicToR said...

hahhaha....pandai pulak baby tue wat wassup...hehe

CaDLyNN said...

suke jugak minum cool blog ni~ tmbh pearl..

tia said...

klu ade pearl lg sedapppp! ;)

kau kesah ke?? said...

waa nampak sedap! memang meriah~

CathJ said...

akak baru je cuba baru2... akak mintak Yam flavour with jelly2... nyumm... ^_^

KiFli si Dolce said...

@PReDicToR biasalah budak2 haahha

KiFli si Dolce said...

@tia mmg nok smpi terangkat i dibuat nyer :)

Farah Hayatie said...

saye pon same yeh!!
coral blue extra bubble!!hoyyeeehh ;)