Mar 12, 2011

Suami sakit gout kantoi berduaan dengan scandal kat hospital

i senyum uols semua kena senyum....

panasss uols panass....cerita ni sangat panas sumber video dari @FB tadi member aku baru je bagi link...video ni mengisahkah si suami terkantoi dengan si isteri kerana si suami di dapati berdua duaan dengan wanita bukan muhrim...#Motip cakap je scandal kan senang :) yang penting lepas si isteri naik tangan kat pompuan #jalang itu dia pown suh camera girl untuk amek video and gambar sebagai bahan bukti kat mahkahmah nanti katanyer...

ko meh sini nak lempang ko sekali dua....dasar #kertu =)

aku tak berapa fahamlah si suami nie...ko dah la sakit gout lepas tu ada hati suruh scandal ko datang menjenguk...hah skang ni ko pandai makan pandai la ko simpan sendiri ye dok!!!.....tak kesian ke kat bini ko tu yang susah payah ulang alik nak menjaga makan minum ko...alih2 ko tikam belakang dia...ko hingat ini drama TV boleh main scandal sana sini....kalau ko nak kawin 2 pown buat la dengan cara yang betul ok....

sila layan video ini :)



hah mcm mana puas tak??? walaupun aku tak berapa nak faham loghat nyer
sumber dari @FB

8 comments :

atiEy_[azHa] said...

haa ! kan dah kena belasah . bakpo la jadi lagu tuuu ?

KiFli si Dolce said...

atiEy_[azHa] > ntah la u i sendiri pown tak taw :)

sya_zachery said...

adehh..no komended... kena blasah.. diam lak pompuan kena blasah tu..kalau ai..dah lari dlu..ngeeee...

KiFli si Dolce said...

sya_zachery > sebb dia tahu dia bersalah kot :)

h A n Y S said...

LOL!
lawak ok..
lps kena pukol, selamba je muka dia..
adehhh..
=.='

AesyaZealous said...

hoho..gile ahh..padan muke..sape la suh skandal dtg time tu..mmg kena belasah la..hoho

nurayunni said...

da tgok dlm fb semalam..gile kecoh..buat malu je..huhu

MrCongeniality said...

perasan x....banyak2 video yg jenis kantoi2 mcm ni... x kisah la kantoi main dengan bini org ke...kantoi skandal la.....kantoi projek bawah tangga la....banyak asalnya dari kelantan..~ *ops

so para kelantanese..harap dpt menyangkal kenyataan ini...