Sucker Punch launch bersama blogger dan Short Preview

haha uols meh ikut pakcik gelak kejap :)

hahaha nak gelak kejap...sebb semalam memang aku n @sazry gelak kaw2 punya sebb tengok citer sukcer punch nie =) yelah orang lain tgh sibuk berimaginasi yang kita orang ni tergelak2 kat tepi...naseb baek kita orang duduk kat seat tepi kalu tak mau kena #hempuk dengan orang kat belakang weols :)

kita orang gelak sebb imaginasi yang melampau2...kepada korang yang suka sangat berimaginasi memang sesuailah uols tengok movie SUCKER PUNCH nie...yang membuatkan kita orang tergelak tu sebb tiap kali BabyDoll ni pejam mata lepas tu dia just lentokkan badan ke kanan n kiri at the end semua orang teruja siap ada yang menangis lagi uols...

siap sedia i dah tutup mata nie.....

walhal time dia tutup mata tu dia tgh berimaginasi kat dunia peperangan katanyalah...once misi dah selesai BabyDoll ni buka mata semua orang teruja...tu yang smpi ada yang menangis2 tu...si BabyDoll ni pown berpeluh2 dibuatnya...tarian apa lah agaknya dia buat tu kannn :)

menangis tak uols kalau babydoll menari mcm ni :)

sazry juga la yg setia menemani i tengok movie time tu :)
pic ni time World Invasion last week

jumpa akak RUBY

and also Naim :)

saying hye to Fresh n akak #nuffy baru Thara...sis Thara cakap dia suka header i hiks...blushing kejap...sob~ pic tak berapa cantik coz lupa bawa camera terpaksa snap using my sony phone T_T

5 comments :

||| PöJìé PööH ||| said...

Cambest tuh suka citer imaginas2 nih..
Eh btw Sazry tuh saper? Citarasalahh. RO uols ker??
#matila

PojiePooh; Hanya Satu...

cantekk said...

hai u.... meriah oke u nye header..
sib baik la tuan nye cute =D

newey, tadik ada budak kje gsc (nk benti kje katanye) sajes tgk citer ni,, u citer cam lagi teruja i nk pi nonton...

hihi

KiFli si Dolce said...

||| PöJìé PööH ||| > my mmber lepak la uols :) ayooo kelempuk juge yer :) hye tak tidoo g ker???

KiFli si Dolce said...

cantekk > serious u better g tengok...tapi jgn smpi u pening plk sebb imaginasi yang over bagai tu :)

Anonymous said...

why not...