Yeah dapat lagi invitation dari Nuffnang!

thanx again to nuffnang :)

meriah sngt hari nie uols sebb satu lagi invitation dari nuffnang untuk menyaksikan citer Sucker Punch...tak sia2 aku buat entry hari tu "SUCKER PUNCH" biasanye aku just akan try based on creative comment tapi kali ni disebbkan cerita ni menarik confirm aku nak try luck...and tadaaaa :) macam biasalah kalau area #damansara ni aku ajak @sazryzahary lagi lah jawabnyer =)

Date: 22 March 2011 (Tuesday)
Time: 9.00 pm
Venue: GSC 1 Utama



jumpa uols kat sana :)

5 comments :

Ikhwan said...

Tahniah!

Ikhwan,
http://ikhwanshah.com

KiFli si Dolce said...

Ikhwan > thanx :)

Azham Vosovic said...

JElesnya... I x join sbb buat kt area Damansara.. jauhnya... hehehe.. happy watching yer Kifli!

shark said...

minggu ni bnyak btuil muvi2 best..
xtau ler mn satu nk layan.

KiFli si Dolce said...

Azham Vosovic > thanx azham...ni pown sebb ada mmber kat sana :)

shark > layan jerr semuanya hehehe