Invitation Nuffnang Premiere Screening of Scream 4 & Be a Blogger is actually nice


OMJAYYY!!!! i got another invitation for this month...who with me raise your hand so that i can see u guys out there :) ok enough nak speaking london plk aku nie kan..nak buat mukadimah speaking tu aku amek masa 1/2jam taw tak...korang percaya ker?? nah just kidding ahhahaa

btw uols sapa yang dapat boleh la join yer...i bet semua yang datang sure #letopletop i juga yang tercampak jauh ok...yang penting aku mmg tak tahan taw sebb yang attend this screening for sure la semua nya blogger kan...lepas tu ari tu aku ada lah nampak budak2 ni sngt #JANTAN yer..u know what am trying to say?? yer la the way they dress up and act very the macoh n cool siap muka rempit lagi ada sorang tu mcm abg2 kapak grrr takut kita wak....

sekali tengok dia pown blogger gak siap pegang tiket screening tu lagi...auwww sukanya jantan2 skang ni ramai yang end up jadi blogger elok la tu...dari dorang lepak kacau orang kacau anak dara mak limah baik dorang duduk rumah update blog hahaha plus dapat tengok movie free, dapat site income, dapat cool stuff, dapat pergi dinner, dapat attend event semuanya hanya dengan berblogging betul tak uols....#walaupun muka ganas tapi dalam hati ada taman siap ada rama2 terbang lagi...korang mampu mcm tu??? =)

dulu i kaki pukul skang ni tukar profession plk...nk tempah night gown ??

jauh plk aku melalut kali ni...biasa la nok kalau dah nak luahkan perasaan tu mcm ni la jadinya selalu tersasar dari jalan yang lurus hahah...baiklah seperti biasa aku akan letak comment creative aku...dengan comment ni la aku berjaya dijemput walaupun aku nyer comment takdela creative mana pown...

The top 4 ways you would try to stop a serial killer:

1. Try to wear underwear at the outside so that serial killer acknowledges that you are the super heroes like superman :)
2. Make some rumors via media and conference that you’re the one that taught Mr. Jackie Chan how to learn martial arts.
3. Always keep heavy stuff in your bag like hammer, spares, garens shears and chainsaw haha. It always make you feel safe.

4. And last but not least please do not stop SCREAM~ ٩(͡๏̯͡๏)۶. Every time the serial killer wants to approach you just start SCREAMing like hell. SCREAM n SCREAMMMM it might get bored someday hahaha.

see u guys there soon...enjoy!!!

12 comments :

bongek89 said...
This comment has been removed by the author.
kau kesah ke?? said...

wah seronok lah uols. dapat invitation selalu. melets.. tahniah~ (^^)

KiFli si Dolce said...

kau kesah ke?? >>> kita sebagai cek leha kena harus gigih uols hahah :)

cantekk said...

wow...asik dpt jek,,besh nye
sila bagi tips uols ;-D

KiFli si Dolce said...

cantekk > uols harus jadi creative and always think out from the box :) lepass tu ensure semua ayat2 uols tu original...unless tu mmg ayat copy :)

Mah@mahu said...

Bencilah kau apa ayat kau kat nuffnang ni keji sgt. nampak sgt pilih bulu opss ada bulu ker pilih kasih lah kot...

Anonymous said...

I adore your wp web template, where did you get a hold of it?

chenlina said...

chenlina20160119
oakley sunglasses
michael kors outlet stores
chanel handbags
ugg boots outlet
coach factory outlet
coach outlet online
uggs clearance
coach outlet
kate spade
coach factory outlet
tod's shoes
true religion outlet
ugg outlet
fitflops sale clearance
polo ralph lauren
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet online
longchamp outlet
louis vuitton handbags
ralph lauren uk
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
mont blanc pens
timberland outlet
ray ban sunglasses
jordan retro
jordan concords
louis vuitton
ralph lauren outlet
abercrombie outlet
ray ban sunglasses
air force 1
louis vuitton
adidas originals
gucci handbags
pandora outlet
louis vuitton
canada goose jackets
abercrombie and fitch new york
as

柯云 said...

2016-03-04keyun
michael kors bags
cheap air jordans
louis vuitton outlet online
louis vuitton outlet
michael kors outlet
tiffany and co
ray ban sunglasses outlet
coach outlet
pandora charms
cheap ray ban sunglasses
coach factory
louis vuitton outlet online
coach factory outlet
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
ugg boots
louis vuitton bags
giuseppe zanotti outlet
beats by dre outlet
the north face jackets
louis vuitton
lebron 13
abercrombie & fitch
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton handbags
marc jacobs outlet
oakkey sunglasses
coach outlet store online
louis vuitton outlet stores
cheap ugg boots
replica rolex watches
jordan retro 11
louis vuitton purses
fake oakley sunglasses
louis vuitton outlet stores
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton purses
coach outlet

dong dong23 said...

cleveland cavaliers jerseys
burberry outlet
timberland outlet
ugg slippers
christian louboutin
louis vuitton outlet stores
cheap jordan shoes
toms outlet
coach outlet
ugg boots
coach outlet
uggs outlet
canada goose coats
adidas yeezy
coach outlet
nike air max 90
nike basketball shoes
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
oakley outlet
kate spade
jordan 8
tods shoes
mbt shoes
ugg uk
louis vuitton handbags
moncler jackets
oakley sunglasses
washington wizards jerseys
coach factory outlet
michael kors outlet
uggs pas cher
ralph lauren outlet
gucci
louis vuitton outlet
ugg sale
ugg boots
louis vuitton outlet
nike outlet store
jordan shoes
20168.16wengdongdong

dong dong23 said...

coach outlet
ralph lauren
christian louboutin
timberland boots
gucci outlet
canada goose sale
polo ralph lauren
boston celtics jerseys
louis vuitton outlet
louis vuitton handbags
20169.29wengdongdong

chenlina said...

chenlina20170601
polo ralph lauren
coach outlet
kd shoes
vikings jerseys
cheap nfl jerseys
coach outlet
ray ban wayfarer
coach factory outlet
coach factory outlet
coach factory outlet