Apr 12, 2011

Kenapa Blog Cik Epal Kena Remove. Gimik or Realiti?

ini header lama cikepal...

Serious skang ni aku tengah try usha blog CIkEpal sebb dia suruh semua orang kat tweet dia tolong klik link Blog dia CIKEPAL tapi resultnya blog cik epal not found...apa kes??? biasa nya kalau benda ni terjadi ada 2 jer kemungkinan yang pertama orang hack dan satu lagi team blogger sendiri yang remove sebb dalam blog tu ada unsur2 hak terpelihara...sebb blog aku yang satu lagi dah kena remove by team blogger sebb post entry mmg copyright dari luar sooo definitely la silap aku....tapi takkan lah cik epal nak copy entry2 yang copy paste hak terpelihara orang lain...sebb selama ni aku tengok semua tulisan dan entry cik epal adalah original...

hurmmm ini tak lain orang dah hack lah nie...aduyaiiii mmg teruk la kalau macam ni....tapi apa pun kita tak leh buat andaian yang bukan2 dulu...kalau ada sesapa tahu tolong la roger2 la yer...

serious aku dah try brape kali still got the same result...

ker cik epal ada surprise weols semua...ke cikepal dah ada domain sendiri tak pun ada something yang membuatkan kita semua tertanya2....ker disebbkan oleh internet yang skang ni tgh slow sebbkan cuaca buruk :) banyak persoalan yang timbul uols :)

6 comments :

cantekk said...

hey ye la u,,,
tp bile tgk, ada plak entry update kt blog dia,,,
latest pasal wafi kan,,

Double N said...

dah ok dah..

Fantastic Ajane said...

FA try da ok da..:)

cik EPAL said...

thanks 4 ur concern!! =)

KiFli si Dolce said...

@cantekk > aha la i ada tengok pasal entry dia tu :)

@Double N > network problem kot time tu :) tu yang takle nak access

KiFli si Dolce said...

Fantastic Ajane >> aha dah boleh buat #merahpadam je muka i hehehe

cik EPAL >> welcome noks! :)