Ko nak Anti Blogger? ker ko nak traffic free?

tepat pukul 2 pagi...eh terlebih 2.01 minit plk :)
yer malam ni aku memang tak le nak tidur sebab mata ni tak tak nak tertutup lagi tak pun aku kena imsonia choi choi ko nok! lepas aku update entry ni aku janji aku akan tidur haha...tadi kan uols aku jenjalan lepas tu ada Blog pompuan comel ni dia cakap ada orang nak tubuhkan anti blogger kat Facebook *FB tu link FB fanpage aku :)

masalahnya kalau ada sekali pun dia just boleh anti tu jer...ko nak buat apa sangat kalau ko nak anti blogger2 ni...dalam sehari sajo ada berpuluh2 orang dah register untuk buat blog sendiri tak kisah lah personal or shopping blog...lagi satu mampu ke ko nak anti semua blog kat dunia ni tak pun aku just bagi ko kat area KL ni...sure ko tercungap2 opsss~ mak tak jahat nok mak just nak bagi ko flying kick jer hahaha...

eh abg tengok tu...dia nak tubuhkan anti blogger lahh..kelakar kann? meh kita gelak ramai2

common la..jangan disebabkan ko tak suka orang skang ni ramai yang dah mula ada blog sendiri ko rasa frust dan rasa website ni menyemak dengan kehadiran blog blog baru comel macam weols...ke ko nak tarik traffic murahan seperti kes2 sebelum ini *sila faham2 sendiri la yer :) cuba ko cakap/habaq mai apa yang ko dapat kalau ko nak anti blogger2 comel macam weols semua ni?? apa yang ko dapat?? nothing kann?? lain lah kalau ko berjaya buat anti blogger then ko dapat award tu aku pun NAK! haha....

isk isk bawa bersabar yer uols...jangan emosi sngat :)

setelah dengan rasa ingin tahu aku pun start la menggodek apa yang patut kat #FB tu then aku terjumpa memang betul ada orang yang tidak suka tentang blogger di alam maya nie :) tapi ada aku kesah yang penting weols semua suka berblogging dan ko hanya tahu nak anti sana dan disini :)

klik untuk tumbesaran yang mantap :)

"Please invite those who think that blogger services is suck~"
aku highlight yer who think that??
what if everyone enjoy to have their own blog?? kannn??


ok daaaa~ seperti yang dijanjikan nak tidur....zzzZZZ
*jangan lupa basuh kaki dan basuh apa yang patut :)

12 comments :

cantekk said...

anti blogger?
haha..tu tmasuk gak pemimpin2 negara kan,, brani dia nk buat cenggitu...
asad dengki tol ;)
ada masalah hormon la kot

kau kesah ke?? said...
This comment has been removed by the author.
kau kesah ke?? said...

dengki leettuw.. tapi tadi aku klik kan. dia tulis service blogger.. mungkin dia tuju kat service blogger je kot.
haish kalo ati dah busuk tu macam-macam diorang buat.

nurayunni said...

anti??de jgk ke cam tue...

kau kesah ke?? said...

@kau kesah ke??

err mungkin diorang anti menda ni kot. sebab dalam bracket page tu (raja uda). servis raja uda ni kot. tak tau leee..

http://www.rajauda.com/cn/faq.php
http://en-gb.facebook.com/RAJAUDA

shark said...

hahaha
anti blogger plak dh..
tu misti blogger yg fail wat cmtu..
pedulik apa...

KiFli si Dolce said...

@cantekk taw takper sure dia tak berani :)

KiFli si Dolce said...

@nurayunni u jangan terkejut la sebb skang ni banyak menda yang boleh terjadi...

KiFli si Dolce said...

@kau kesah ke?? wahhh gigih ko kesah...smpi cari begitu mendalam :)

KiFli si Dolce said...

@shark yes betul cakap ko tu hehe :)

Otromen Taro said...

Apa motif dia yer,apakah blogger telah melukakan hatinya selama ini?

Sony Play Station di ceroboh pengodam

D'ya Marshmello said...

hek'elehh, dengki la tuhh..kalau ye pun, takpyah la wat group..tak ke semak? ahha suka entry ni! keep it up <3

jom singgah ;-
LATEST ENTRY : Meet Lisa Surihani (Ombak Rindu) at TGV Wangsa Walk