lagi isu KK (kantoi khalwat)

aku masih tak faham dengan nafsu "sesetangah" manusia yang agak sukar untuk dikawal...kenapa dorang ni perlu buat benda yang tak senonoh di merata2 tempat...yang tak tahan tu dorang ni boleh pula buat projek time waktu pagi or petang tak ke mengong namanya tu??? dorang tak taw ker skang ni tak kira dimana anda jua berada kelibat manusia tetap ada...event ko nak buat projek kat dalam hutan pedalaman sekali pun kelibat manusia tetap akan ada...ni kan pula kat tempat lapang dan sunyi macam tu...serius aku tak faham lepas tu kalau dah 'kantoi' masing2 baru la buat muka 10sen minta simpati katanya...time nafsu menggelegak tak pula korang ingat...isk aku pula yang naik malu sebab macam mana la kalau parents uols tahu mana theyols nak letak muka...kasihannn sngt~

akak pula yang menangis untuk uols...kesat air mata kejap T_T

sama macam video kat bawah ni...kejadian ni terjadi kat betong sarawak yang tahan budak tu baru 16tahun kira nie kes 2 lawan 1 la...hurmmm meriah ko kan dek dapat 2 dalam 1 masa...sumber dapat dari #fb tak lain tak bukan...korang layanlah video tak seberapa ni...

video has been removed
(yo peace!!)

dalam pada masa yang sama aku tengah feeling2 dengan soundtrack Nur Kasih The Movie nie...release nyer lambat lagi dalam 19may2011 dan aku dah repeat lagu ni dalam 15kali taw seyes sngt terharu dengar alunan lagu dan lirik lagu nie...nanti kalau dah release aku berharap sngt ada yang offer nak belanja aku hehehe...



8 comments :

K.zoe said...

huhuh.. xbleh blah vid ni kifli terang terangan die x pasan ke ade ornag ngendap die nih? huhuhu..

nurayunni said...

adoi...xleh nk tgok...kt opis kene block...

KiFli si Dolce said...

@K.zoe tawk takpe jer...wat malu je kann :)

KiFli si Dolce said...

@nurayunni takpe balik rumah kang baru tengok :) hehe

kau kesah ke?? said...

ayooo.. tak paham sangat lah diorang ni.. tapi kalo ikot hati n napsu camtu lah.

bab lagu nur kasih ni aku pon layan berkali-kali dah ahahahaha.

ftmh azzhrh. said...

awak kite rase video nih not appropriate la..mcm buka aib org..hmm tp sekadar teguran je k :)

KiFli si Dolce said...

@kau kesah ke?? taw takpe best kannn :)

KiFli si Dolce said...

@ftmh azzhrh. thanx for the advise...i will remove form my blog :)