Mati lepas punggung disuntik...takut kita wak!!!



hye uolss jom ikut akak buat botok nak tak??

Salam satu Malaysia salam satu maya…hari ni I nampak sedikit berseri2 nampak tak bibir aku yang mungil nie…terima kasih lah kepada “suntikan dara”ni…weols panggil suntikan dara kang kalu cakap botox lain plk tanggapan orang ramai hahaha…so uols nak try murah jer???

WTFFF~~

Choiii korang ingt aku pakai botox ker?? Ouh tidak kecantikan asli adalah lagi perfect dari yang dibuat2 ini ok…alaaaa uols jgn nak berselindung weols tahu most of people skang ni melutut2 kat jenis “suntikan dara” a.k.a botox ni kannn kekdahnya sentiasa nak Nampak tegang…uolss nak tegang mcm mana lagi tuuu ayoooo kalau tegang tu tak cantik baik tak yerlah…sia2 sajoooo

tengok macam i ni original...tegang jer...

Ni ada satu budak perempuan 20an mati setelah punggungnya di inject…katanya nak besarkan punggung tu agar lebih mantap…yer memang mantap tapi disebabkan dia terover dos so perempuan tersebut mati pada keesokan harinya…kalau tak percaya ni ada lagi satu cerita benar kawan aku sendiri #hakak2 meninggal dunia kerana benda yang sama nak besarkan punggung punya pasal..dulu kan jenis yang semua nak buat sebb kata benda ni tak mendatangkan bahaya...nak2 lagi kalau tengok ada sesetengah rakan seperjuangan berjaya lagi lah berkobar nak buat benda terlarang ni...

mantap tak #vontot akak ni...penat taw g inject sana sini naseb baik tak mati :)

So kepada uols yang diluar sana tu jgn la nak beranikan diri nak bermain dengan benda2 ni semua…biasanya kawan2 lah yang selalu memainkan peranan untuk mempengaruhi minda uolss so jgn dilayankan sngt kawan2 jenis #puaka ini OK… kalau still ketandusan gak apa kata korang g je cucuk vitamin C & E tiap2 minggu lagi #letop kulit uols lepas tu makin gebu n putih melepak gitewww…lepas tu banyakkan minum air kan elok tu…

cantik tak i sekata tak sapuan bedak i...i taw i cantik...

saya cantik saya ok!! btw just nak share dengan uols semua try amalkan makan 3 biji pisang sehari untuk mengelakkan uols semua terkena penyakit strok...esok malam aku gegeh ke pasar malam nak cari PISANG :)



9 ,000 Feeling Jambu :

||| PöJìé PööH ||| said... BALAS KOMEN

aiyoo takutlah nak suntik2 camni!

kidblogger said... BALAS KOMEN

suntik ke tikam? hehehe

Mr iz said... BALAS KOMEN

tu la kalau dah giler sangat nak suntik... bersyukur je lah dgn apa yang kita ada kan ke canteeekkkkk....he he he he... berhati hatilah...

KiFli si Dolce said... BALAS KOMEN

||| PöJìé PööH ||| > biar kita cantik natural jer kannn

KiFli si Dolce said... BALAS KOMEN

kidblogger > suntik la kenapa plk kena tikan haha

Mr iz > amalkan pemakanan yg sihat dan rajin bersenam :)

cantekk said... BALAS KOMEN

perghh..mantop..(haha jaat )

tayah la cocok2 kan,,
senam2 la, mkn vit ke, kai korset ke..hihi

KiFli si Dolce said... BALAS KOMEN

cantekk > nok kita pown pakai korset percaya tak *larekkkk haha

Cikya said... BALAS KOMEN

ouch,

pasai apa nak cucuk kasik besar..
i sikit punyer malu kalau besar..
susah nak pakai baju seluar, ketat situ, ketat sini..
ni kes cucuk nak tayang kat orang lar ni..
tak elok naa, kalau perempuan buat tayangan ni, dosa free ja.

KiFli si Dolce said... BALAS KOMEN

Cikya > 100% betul hehe