Apr 25, 2011

On Show: Rehearsal Station Sentral Kuala Lumpur weekend lepas.



suppose semalam i dah update entry pasal event yang bakal berlangsung kat kl central tapi disebbkan aku tersangat penat dengan tarian2 yang di ajarkan tu...serious aku cakap dah lama tak menari ni rasa nak tercabut pinggul aku dibuatnya...tapi takper sebb aku memang passionate dengan dance move ni...lebih2 lagi bukan traditional i likeee sangat2....

pada weekend lepas practice dah start kat studio berhadapan dengan steven's corner pandan indah tu...studio tu kat atas Ambank hurmmm best gak dah lama aku tak turun padang join tari menari nie...nak harapkan citrawarna aku selalu clash dengan timetable class atau exam...hendak2 plk skang ni aku dah start keje part time lagi laaa takde masa nak g join mana2 event...

best uols menari ala2 indian girl gituuu~

so hari sabtu yang lepas weols semua just practice kat studio kat pandan indah tu n then ahad tu pula dengan tema putih semuanya turun padang kat kl central tu untuk buat rehearsal...

studio ni kosong lagi time aku masuk...nice kannn color pink gitu...kalau tak silap aku laaa :)

hah tu dia budak2 yang kena bagi group by group
baju no 97 dia yang ajar weols the step and so on...he was perfect dancer dia menari memang smart...very sharp kata orang haha...

tu dia kanak2 riang tengah rehearsal semalam....

kita orang semalam berada di mana2 sajoooo....


sila laah lihat video rehearsal weols semalam :)


so hari ini dalam pukul 3.30PM show flashmob akan berlangsung kepada uols yang sempat untuk datang jemput lagi meriahkan suasan yer :)

6 comments :

salbia said...
This comment has been removed by the author.
sasa said...

ala kifli..sasa pun dah lame x dance..nak join!!lain kali update ya kalau ada lagi..please ^^

KiFli si Dolce said...

@sasa baik nanti kalau ada masa kita update awal skit hehehe

Pojiepooh Abdullah said...

Wahh meriah uols jer yang i nampak menyerlah di sana..
Tp never nak ajak i join kann!
Sedeyyhh tau!


PojiePooh; Hanya Satu...

KiFli si Dolce said...

@Pojiepooh Abdullah ayoooo...ni pown orang ajak last minit la uols :) so i mmg tak berani invite sapa2...unless kalau dorang mmg nakkan orang then aku ajak uols...

cantekk said...

cam best je,,,,
suke la nk blajo mnari, tp ase cam keras ,,haha..

*jap2, lum tgk lg vid tu, terus la komen ;-D