takpe aku amek cabaran ini siapa tahu ada hikmahnya

yer aku since aku ni dah nak abis study tu yang sarat dengan FYP #finalyearproject lepas tu time ni juga la aku nak menggatal cari keje...tadi aku baru lepas interview part time kat klcc n then aku dapat esok aku kena datang awal kol 11am yang penting aku kena potong rambut..tadi aku buat2 muka comel pown akak tu cakap rambut aku terlalu panjng n tebal so kena pendekkan sikit...*nangesss air mata darah pown tak berguna uols :(

hitam, panjang, tebal, lebat, itula rambut ku :)

kalau aku dah start keje maksudnya komitmen aku makin bertambah banyak dan yang penting time management memainkan peranan yang besar...dah la minggu depan nak present FYP lepas tu kena attend keje plus assignment n exam week lepas tu ditambah plk dengan kelas music tiap hari ahad...ouh kelasssss sepatutnya tadi aku akan attend event member kat aswara hari ni dengan geng2 TKG #takkeringgusi tapi since aku fikir balik aku nyer FYP tak siap baik aku takyah ikut...duduk umah mcm anak dara wat assignment lagi elok....

confused kejap #dara ker???

walaupun di carut oleh geng TKG sebb tak join namun aku kena gigih uols....mak tak kesah nok yang penting keje mak siap lepas tu boleh lepak uols smpi akhir hayat...hahah puas tak dengan statement aku tu :) dah lah ni 1st time aku nak keje part time...idok la taw sama ada terdaya aku nak keje part time nie...takde pown yang aku tengok mati disebbkan keje part time nie cuma maybe penat sikit kot...alaaa tu biasalah kann semuanya terpulang pada individu itu sendiri....so apa lagi uols esok tengokla rambut baru aku kembali pendek sekali lagiiiii....

serious shit aku suka rambut si lahanat ni....




klik sini untuk request lagu feveret uols :)

tak kering gusi tak kering gusi

4 comments :

cantekk said...

wawi..da fotong rambut..
mane mane?? nak tgk! =D

KiFli si Dolce said...

cantekk > hehehe kita cancel coz tmpt keje tu no need potong rambut..as long ikat selalu hehehe

cantekk said...

hahaha,,, siyes? =D
segonok la u kn,,
xpe rmbut cantik katanye,,,

KiFli si Dolce said...

cantekk > cantek la sngt kejung lagi adalah :)