[Short Entry] Uols semua dah Jawab Survey ni ker? Dapat duit taw!

[SHORT ENTRY]



yeah that's right babe!!! korang nampak tak banner gedabak kat atas tu??? kalau tak nampak sila pakai kanta pembesar yer sebb kalau korang dah jawab nanti dapat lah RM1 ke dalam account uols semua ada faham...tapi ingat hanya 1000 yang pertama je dapat credit tu..ada faham saya dah jawab korang plk??

saya dah jawab so kalau bagi korang belum tu sila KLIK SINI untuk ke survey tersebut...ok la daaa~