Apr 29, 2011

Yeah nak buat watermark macam CikEpal06

yerrr mek memang dah lama nak buat watermark baru tapi takde masa lor...so pagi ni mek bangun awal n siapkan misi mek iaitu watermark baru ala2 CikEpal06 a.k.a kira macam klon laaa...puas ati kau carut aku...ok mek tak nak mencarut lebih lama baik sebentar lagi mekakan tunjukkan kat korang hasil watermark yang mek buat walaupun biasa n simple tapi mek tetap bangga sebb dah siap :)

huh amik kau ari tu ntah macam mana...hari tu mek feeling2 nak tweet pasa nak wat watermark baru tapi termention plk kat cikepal nie...apa lagi lepas dapat permission mek pun gegeh la buat hehe...sebb watermark mek yang lama tu very the lame just like it was last year OMJAYY!!!!....so terjadilah hasil nya seperti dibawah...


hah ceh lihat ceh lihat~ so mana korang vote kiri ker kanan korang pilih kanan nyer watermark kan kan *siap tunjuk buku lima...tapi seriouly mek takde lagi pic baru so setakat ni mek just cilok pic dari header mek tu jer....dan yang penting lepas ni mek bertambah bersemangat nak snap pic letak watermark baru itewww~

so untuk entry pendek ini aku nak creditkan setinggi2 penghargaan kat CIKEPAL ok sila tunggu kat depan pintu masuk pavillion untuk amik sebakul buah epal yerr sekian terima kasih :) awwww gonjeng gonjeng....huh apa itu gonjeng??? @#$%^&*

ouh beratnya epal nie....aw~

8 comments :

Pojiepooh Abdullah said...

camne uols buat ek?

PojiePooh; Hanya Satu...

sasa said...

wah..nanti- nanti di masa hadapan sasa nak wat jugak la..hehe..

::fadxieza:: said...

chantek la watermark cmtu..
tp xpandai buat..:(

cantekk said...

uollss kasik la tutorial,,
kami pon hendak juga ;-D

KiFli si Dolce said...

@Pojiepooh Abdullah i guna photoshop sajooo uols :)

KiFli si Dolce said...

@sasa xsalah kalau uols buat :) ni pun sebb mmg takde keje lain kannn hehe

KiFli si Dolce said...

@cantekk baik nanti i akan buat tutorial khas untuk uols semua :)

KiFli si Dolce said...

@::fadxieza:: jgn risau nanti i ajar cara yang paling simple untuk buat :) smile~