May 21, 2011

Lepas dah tengok rumah sewa berhantu seksyen 2 Shah Alam terus pekena ABC Ronaldo


yesss minggu lepas uols aku dengan budak2 ni lepas melantak kat PakLi Kopitiam tu tiba2 tergerak plk hati nak g usha rumah sewa berhantu RM50 sebulan tu...bagi korang yang tak pernah baca entry tu klik SINI...aku ingatkan semua orang dah pernah baca kisah seram tu tapi alih2 ada gak yang tak pernah baca even aku sendiri pun tak baca lagi sebab takut kot!!

walawey time tu kita orang smpi kat tempat tu dah lepas maghrib budget semua member aku ni akan senyap la...sekali sampai tu dia sekor2 perangai macam binatang...tak reti nak duduk diam kat dalam keta siap sergah member lain yang ketakutan :) nak je aku hempuk kepala dorang ni sorang2...dan yang penting busut tu memang nampak yer korang nampak buaian tu pun dah cukup seram kot!! bagi budak2 yang iman kuat tu sempat snap picture banyak plk tu...ada sorang member aku ni memang ada kebolehan untuk nampak laaaa tapi time tu dia tak nampak apa2 pun naseb baik kalau tak for sure kita orang dah pecut lajuuuu~

besut tu dalam bulatan...tapi tak nampak sngt sebb dah malam kannn

ni plk pandangan depan rumah tu :)

dan yang penting sapa berani nak g amek handphone nokia 3310 tu :)

lepas tu ada bunyi yang agak seram la kat dalam rumah tu...tapi yang penting mcm mana la rumah yang kat sebelah tu tak rasa seram ker? dah la bersebelahan area bilik plk tu...kalau aku memang dah lama aku pindah rumah lain haha...kawan aku cakap rumah tu dah ada orang nak beli tapi tak tahu la dorang nak buat apa kat area corner lot tu...kalau dorang nak runtuh kan buat rumah baru pown sama gak kalau tempat tu masih berpuaka kann? apa2 je la uols...

hehe dah seram2 sempat plk melantak kannnn~

hah ni la kawan aku yang ada kuasa luar biasa tu :) uols hari tu g highland tower banyak 'benda' yang dia tengok...serammm~ok tukar citer plk ni nak bagitahu kat korang ABC Ronaldo dia sngt sedap yer siap boleh letak crown lagi kat atas tu tu...grrr~ mcm nak pergi makan lagi laaa

hah ni la dia...cantik kan? bukan setakat cantik rasa dia memang lazat tak terkira :) kalau tak silap area rumah berhantu tu ader KFC kat huh sebelah tu ada foodcourt...terpampang besar dia ABC Ronaldo yg sngt sedap hehe...

ok daaaa~

4 comments :

aim-a said...

pernah bace cite tu.seram jugak lah.

eh..ABC Ronaldo ke ABC Fradoo??

KiFli si Dolce said...

@aim-antah la uols sebb i nampak signboard ABG Ronaldo :) hehehe

Cikya said...

Kifli, kenapa aku baca cerita tu, tang ending macam tak berapa logik sikit..
jadi aku anggap kurang seram..
sebab aku baca tengah siang kot..
ABC Kaka takde ker.. haha :D

KiFli si Dolce said...

@Cikya haha baca di siang hati memang r :)
ABC kaka? tunggu selepas nie kot2 ada kann hehe :)