Minta ampun Pendekar Sukma (Teater Aswara)

ampun pendekar sumka minta ampun...hehe sebab terlalu peram entry ni terlalu smpi naik kepam dah uols...ok la hari tu weols group TKG off to Panggung Eksperimen Aswara dan tajuk teater malam tu "Pendekar Sukma" dan yang penting dia mmg elok...

dalam entry ni takde maknanye mek nak citer satu demi satu pasal teater ni sebabmek tahu memang tak akan selesai...kalau korang nak tahu dan rasa macam mana kehebatan budak2 Aswara ni berlakon sila la datang yer...Tiket Masuk RM10 sajooo bagi korang yang student tu just RM5 sajooo murah dan berbaloi gua cakap lu....

set pentas dan props dorang memang sangat cantik dan kreatif

Sangat ceria si Tuan Puteri bersama dayang dayangnya...

teater ni ada 7 atau 8 scene kalau tak silap la...lepas tu setiap scene tu diselang selikan dengan nyanyian dan tarian dari Pelajar Aswara sendiri...huh pelajar ni bawa lagu Anuar Zain - Sedetik Lebih uolsss...apa lagi satu panggung tu turut nyanyi sama :)

tu dia ramai ke tidak pelajar2 Aswara nie...rasa macam nak apply untuk intake july plk haha...motif sngt kannn?

dan bila je teater ni dah berakhir masa untuk photosot dengan Pelajar2 Aswara nie...very the popular dorang nie kan...oh yeah kalau tak silap dorang ni pelajar tahun 2 Aswara yeker? hurmmm sorry tak ingt hahaha....tapi apa yang aku ingt aku sempat snap pic dengan sorang jelitawan hehe...

tu dia...serius dia sngt cantik macam nak caras je sanggul kat kepala dia tu...boleh???kalau tak silap dia bawa watak Gusti Ratna dari negeri Cenderasari...

ni la mereka Geng TKG #TakKeringGusi...kita orang sentiasa support mereka yang terlibat...kiri tu dancer dan budak teater...yang kat tengah tu plk Penagarah Artistic untuk teater nie...wahh!!! meriah tak?? harus la meriah uolss...kalau tak tak datang la kita orang mencapap kat situ kannn :)

tetap nak snap couple pic dengan pengarah kita nie...harus la bodek sikit uolss...satu hari nanti dia jadi pengarah mau di ambil mek berlakon...

yang ni memang takde keje...abis semua barang barang display kat luar panggung tu dorang usik...serius seram giler semua barang display tu :)

ok la uolsss nanti kalau ada teater mek akan inform kat uols semua...pada asalnya mek tak berapa berminat pasal teater ni...tapi once dah masuk dan hayati baru la mek tahu yang mek ni kaki teater rupanya hahaha....korang pula bagaimana???