motif ko snap pic abang tu?? aku tau ko nak buat koleksi kan!!

kawan2 malam ini rasa bersyukur sangat sebab petang tadi hujan so malam ni takde la rasa panasss lagi...kalau tak memang tak tahan dengan panas uolsss...smpi mek boleh kena ulser naseb baik ada #Bonjela ulser pun dah hilang dan apa yang penting banyakkan minum air....

dalam otw balik tu dalam train ada sorang akak tgh senyum2 tengok phone dia...aku malas nak layan sebab maybe dia baca mesej kannn...so mek pun ignore sajoo tapi bile mek tak tahan sebab nak taw apa yang dia buat terpaksa jadi #busybody kejap....skali mek tengok tu diaaaaaa diah tengah snap pic abang #kendu yang duduk depan dia...

aku dapat snap gambar abang #kendu tu...ko mampoo???

ye kak saya tak mampu tapi saya mampu tegur dia dan berjabat tangan bagai...no need to stalker him like that hehe....patut la ko tersengih2 sebb ko berjaya snap pic abang yang elok tu dah lah abang tu tengah pejamkan mata lagi la ko stim kannnn hahaha....abang tu putih berbaju merah berambut pendek spiky kelassss ko kiambang rasa nak bagi penampar 5kupang kat muka ko tu haha....

nak rasakan tamparan mek ni kiambang...biadap ko snap picture abg tu =)

uols semalam annual dinner memang sngt meletup yer dan ni 1st time mek terjun ke annual dinner tempat part time mek berkerja walaupun tak sampai sebulan mek kerja terus join siap perform lagi uols...memang tak tahan taw sangat2 meriah dan yang penting salah satu group tu perform step FlashMob dance kat KL Central sebab time dorang group tu perform sebijik dengan step yang weols buat time kat KL Central haha...what a coincidence sampai ke Annual Dinner tu korang boleh perform kannn :) very nice...

ok daaaaaaaaa~

2 comments :

pRiNCe said...

prince dtg melawat ye..entry yang bagus...huhu..:)..
nak datang selalu boley ??

KiFli si Dolce said...

@pRiNCe datang selalu pun takpe uols :) nice to know u