On Show: Practice dance for Sukma 2011

serius aku tak tahu nak cakap apa as my intro pasal entry...grrr~ geram plk rasanya otak buntu uols...dah macam orang terencat akal plk aku buat entry nie...past few days aku ada banyak cerita nak dikongsikan dengan uols semua tapi busy skit r...

ni pun aku push diri aku untuk update entry...isk! tak boleh jadi ni kang aku hold entry ni makin banyak pula yang pending...hah skang ni amek kau aku nak citer pasal training menari #Sukma2011 nie...

kalau tak silap ni kira mini sukma punya laaa so ramai juga lah tenaga penari yang diperlukan dan boleh dikatakan budak #Citrawarna2011 juga yang majority ada dalam #Sukma2011 ni kali ni...


weekend yang lepas which is my 1st day attend this practice kann, dorang buat kat Futsal court kat market sentul area tu...ala yang bawah tu ada market lepas tu kat atas tu ada futsal court huh kalau orang sentul for sure dorang taw!!! since dah nama pun #sukma2011 kann for sure yang terlintas kat dalam fikiran aku ialah reben, gelung getah, berenang, and so on...


lentik tak uols...

dan yang penting aku pun dah start feeling2 yang aku akan menari dengan reben ni uols...tapi once aku masuk je court tu aku tengok ada 3 prop je yang disediakan untuk menari...1st WAU, BOLA BESAR, & KAIN 2 METER...so obviously la kain 2 meter tu props perempuan sebagai selendang...huh kesian kat dorang penat gak la menari dengan seledang tu hayun ke sana hayun kemari :)

lepas tu @Kak Alah nampak muka aku je terus dia suh aku pergi amek bola tu dan join group budak2 yang lain...huh sedih uols bola tu kalau kecik takpe la, tapi tu dia bola color2 tu sebesar orang grrrr~ penat plk kita nak mengangkatnya wak...

gigih abg tu ajar kita practice...

bola pun bola lah uols..yang penting aku dapat menari dan berpeluh tu pun dah kira baik kannn...eh bukan tu je part yang best tu sebab dapat payment haha...sabtu ahad yang lepas buat kat sentul start isnin ni sampai ahad kita orang practice kat #Tasik Titiwangsa Tennis Court area sebelah cafe tu je uols...
si budak kaki tari


hari tu weols sampai2 je terus dihidangkan dengan makanan...hurm ni yang meriah kalau menari dalam event yang besar macam ni makan pun beramai...suka suka~

nampak tak??? hujung belah kiri tu step bola depan tu step wau dan hujung skali belah kanan ni tu step perempuan dengan selendang 2 meter :) memang sangat meriah walaupun jumlah weols tak ramai...

huh nampak tak bola tu betapa besarnya...dalam gambar ni memang la kecik tapi once ko dah pegang memang penat nak buat step dengan bola ni taw...so akalu korang nak tengok step dance weols semua jangan lupa datan ahad ni taw...

ok daaaa~

No comments :