Jun 29, 2011

Bersantai dengan penangan Transformer 3 memang kaww !


ok baik anak2 kejap lagi kita akan citer sikit pasal Transfiormer 3 ni yer memang sngt gempak dan tip top wa cakap sama lu~

tapi kita nak citer part lain dulu k, 1st kita g amik ticket kat Nuffnang office tu dari isnin dengan cousin aku @aim, seriously time kita g amik ni sure kita orang akan dapat seat depan sekali lepas tu kena mendongak sakit leher uols dah pernah rasa kat tropicana mall aritu...

kenal kan @aim yang kini sudah punya blog...

tapi bila time tengok wayang kita g dengan orang lain plk hehe sapa yang tak kenal member yang selalu temankan kita tiap kali screening @sazry time kita sampai tu dorang tengah promote Transformer 3 ni bagai nak rak! siap ada celeb turun padang uols, dan ada gak yang perform..

bukan main gembira lagi ko yer...

yang ni best instant photo snap :) comel jer dapat kecik2 gitewww

last but not least, the Diva yang menajdi igauan malaya hehe gurau2 jer :) @RedMummy in da house too, kak red comel sngt time nie i like...

PREVIEW

ok semua dah settle meh aku nak cerita skit pasal Transformer 3 ni, aku just nak share dengan uols semua cerita ni memang gempak ok, dalam cerita ni gak dorang boleh buat unsur jenaka korang bayangkan la kita orang memang tak boleh terleka untuk seketika coz movie ni penuh dengan action, part yang aku tak boleh blah tu bila geng kita orang Autobot tu dah mati grrrr~ geram sngt2

lepas tu geng autobots tu sendiri menjadi pengkhianat, memang banyak benda yang korang budget korang boleh predict semuanya tersasar ok, aku punya lah expect citer ni biasa2 jer but it turn me out, korang bayangkan dorang semua bersatu time akhir2 tu fuh serius memang gempak sapa yang tak pernah tengok dari part 1 until 3 nie memang sngt rugi sebb tak taw jalan cerita dia kan?

dalam banyak2 cerita Transformer 3 memang sngt bagi kepuasan kat semua orang :) btw ending dia pun kali ni memang tak tergantung seperti sebelumnya sebab semua musuh dah mati kat tangan abang aku Optimus Prime :)



kalau korang tengok trailer ni best, full movie ni lagi kaw2 best :) dari 10 bintang aku akan bagi 10 dan siap extra lagi, memang berbaloi kalau korang g tengok dengan member uols...


thanx sudi baca~ok daaaaaa

2 comments :

beLLa said...

wahh! best gila dah tgk. nak tgk jugak! ;p

KiFli si Dolce said...

@beLLa OK nanti jangan lupa tengok yer :)