Jun 12, 2011

Laporan untuk si comel SMURFS

wah wah wah bukan main lagi sampai selang berapa hari tak update blog kan uols...kecik ati sampai BE kita pun jatuh menjunam dari 4 ke 1..motif nak citer??? kan saje je uols...ok la ni nak citer pasal invitation ke Collection Smurfs Day hari tu...so since ini adalah single invitation aku pun tak taw nak buat apa time tu serius aku #kejung sorang2 sebab takde kawan so susah sikit nak meliarkan diri...tapi at the same time nasib baiklah @issacTan ada temankan aku tapi at the end aku tak sempat nak amik pic dengan dia sebb terlupa boleh?

dan yang penting for sure lah kalau dah nama invitation sure ramai punyer la blogger yang mantop lagi havoc akan turunkan diri kannn contohnya seperti~~~ tunggu selepas ni dengan pic yang aku snap, jangan banyak komen taw Quality pic yang aku snap ni tak sehebat Camera DSLR mereka itew~

dengan bertemakan Biru tak lupa juga kasut summer shoes aku color biru ok..tapi sayang tak sempat nak snap :) (hari yang sama terus g saloon buat rambut)

korang lihat betapa ramainya orang yang datang tapi ada gak few of them yang bukan blogger...ada budak tu confident je aku ingt dia blogger tup2 dia dari source lain...takpela uols yang penting peramah kannn?

ni lagi tak tahan...korang bayangkan dorang "sepahkan" menatang comel hampir kat semua tempat...isk geram betul aku dibuatnya, sayang tak dapat bagi kat nuffnangers coz benda ni hanya untuk display jer...siap dari luar IPC entrance benda comel ni dah ada taw, orang terpijak tersepak tu jangan cakap la sebab tak perasan comel sangat...



tu diaaaa~ cantik kan?? serius time tu aku rasa macam nak masuk je dalam rumah tu walaupun hakikatnya tak muat...

sedap tak cupcake comel nie...kita orang dapat setiap sorang tapi masalahnya aku tak sampai hati nak makan wey apatah lagi nak jilat sebab terlalu comel uols...aku siap minta box paper tu sebab nak bawa balik smpi umah baru nak fikir nak buat apa dengan benda comel ni hahaha...

hah tu dia @ciklily merupakan orang yang pertama menjawab soalan mudah dari MC untuk hari tu..kalau aku tak silap soalan dia "bila hari movie smurfs ini release? " apa jawapan uols...sure semua tahu kan...kenapa aku tak jawab, sebab aku segan n nervous uols setiap kali MC tu datang dekat dengan aku, aku akan berusaha gigih untuk buat2 snap picture yang takde kaitan haha(kira mode busy la tu)...menggelabah sajoooo~

dan cuba teka sapa yang turut sama meriahkan event ini..tak lain tak bukan @broframestone

lepas tu pihak media tak nak ketinggalan untuk tambah seri dalam event ni uols...semua nak amik port untuk pelancaran Smurfs Day ni so adik kita ni gigih practice untuk shoot time tu :) chayok2

dan tak ketinggalan juga host comel ni dari @TV3..bukan main ceria lagi time dia on shoot uols, terkumat kamit dia practice nak ingat script time tu, eh! ada script ke uols?? matilah mek pun tak taw sebab mek takde pengalaman jadi pengacara hahaha...

sapa nak hadiah??? sila jawab sapa mereka ini??? dah jawab sila cakap hadiah apa uols nak :)

last but not least from @NTV7

me and Fresh get the 3d cupcake :) so damn cute serius tak sanggup nak makan...ouh ya this picture were taken by @issacTan thanx dude!! ngeee~

tapi ada gak budak yang jahat sebab sanggup makan benda comel nie...dia boleh #Ngap kepala smurfs yang comel tu hahahha....papa memang jahat hahhaa

dan begitulah jalan cerita untuk hari itu...so skang ni tengah busy nak update pasal Closing Sukma2011 pula...apa pun jom tengok trailer Smurfs kat bawah nie :)



ok daaaa~

8 comments :

mushroom said...

aku x pernah pun tgk kartun ni.. :)

MissDT said...

best x cerita die? huuuu

y u y u Z u l a i k h a said...

kifli lagiiiiiiiiii comel ^^ <3

KiFli si Dolce said...

@mushroom takpe kalau tak penah nanti sama2 kita g tengok ok :)

KiFli si Dolce said...

@MissDT citer dia release 1st september nie..tapi nampak kat trailer mmg best :)

KiFli si Dolce said...

@y u y u Z u l a i k h a yuyu carut ktia erk??? bukan ker yuyu lagi comel... grrrr~ :)

ini aku? said...

bestnye ko.. meriah je aku baca. smurf memang comel pon aku dulu tengok katun ni juga. tapi yang muvie ni dah kuar ke? aku tak tengok lagi ni. kuar bile ye?

KiFli si Dolce said...

@ini aku? eh eh ko ke tu bedah??? mana g lama tak nampak uols...released nyer 1 sept ni :)