Jun 10, 2011

On Show: Opening Sukma 2011 di Stadium Bola Sepak Cheras

pada ahad yang lepas berakhir lah sudah show untuk Opening Sukma 2011...meriah dia jangan cakap la uols memang huru hara dibuatnya...walaupun time kita orang dah show tu rasa hujan rintik2 tapi di sebabkan ada costume ala2 angkasawan tu terus tak kena hujan uols...bagus mereka sediakan costume macam tu :)

dan yang penting time nak berarak masuk ke padang tu kita orang semua kena berkumpul kat gate yang telah ditetapkan dan yang penting kat gate aku tu bertimbun abang2 askar yang dok mengusah...apa lagi uols sapa yang taste abang2 askar tu memang layankann sajooo la jawab nyer ahaha...mek tak taste ok! wah statement...boleh?

dan yang aku tak boleh lupa tu ada abang askar sorang tu tengah makan Coklat Nips...standard la Nips tu kan bulat macam kacang lepas tu abang2 askar tu baling keatas nganga mulut lepas tu makan...korang taw kan macam mana?? kalau tak taw lagi tu memang RAM otak korang lembap la tu...memang tak le buat apa :)

ok lepas tu ada lah budak nie lalu kat depan askar tu dia tengok je gelagat abg tu lepas tu dia cakap "nama jer askar tapi makan coklat" sambil berlalu dengan kekwatnya...motifff?? asal dia cakap mcm tu?? kenapa askar tak boleh makan Coklat Nips ker?? aku dengan kawan aku pun senyum kambing je laaa haha

ni la costume weols sebagai budak bola :)

dan ini pula bola nya :)

pic kat atas tu time kat titiwangsa lagi weols amik masa 2 hari kot practice kat sana...OK skang ni kita cerita time kat Stadium pula yer :)

me n topek...tengah tunggu Q untuk di "touch up" oleh mak hayam heheh...mereka adalah juru makeup artist ok...

hah tu dia...bila terkena sentuhan abg wan..nampak begitu flawless ok...abg wan ni pernah jadi jurulatih untuk hari wilayah 2008(*kalu tak silap r) time ni hanya ada 5 orang juru makeup yang bertanggung jawab untuk touch up lebih kurang 100 lebih penari...tapi rasanya ada gak yang makeup sendiri...

tadaaaa~ me in blur color...suka sngt color biru sebab kalau merah nampak a bit fierce kot so blue color would look nice :)

of course this pic sudah terpampang as my Profile Picture kat FB hahaha :)

ni pula geng2 yang memilih color merah....grrrr~ amacam dorang ni nampak fierce tak ?? hehe
memang they uols ni mengancam...

dah siap dengan costume apa lagi..posing je la :)

korang try teka American Next Top Model season ke berapa buat tema color mata macam ni???
3 saat dari sekarang :)

untuk melihat video clip sila tengok di bawah ni ada 2 part...tapi maaf la tak berapa HQ..yang penting adooo!!





ok daaaa~

1 comment :

Kendra Bing said...

Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or submit your blog postings to be part of the big collection.