Jun 23, 2011

yeay invitation ke Screening Transformers 3: Dark of the Moon

hye uols dah lama rasanya tak update blog kan...biasalah kita busy dengan menari uols alhamdulillah rezeki mencurah2 ke ladang gandum, sampai nak buat entry pun tertangguh arghh tak kesah lah pasal tari menari tu kann yang penting aku melonjak keriangan sebb dapat invitation dari nuffnang :) aku ingat kan aku ni takde harapan dah lagi nak dapat tiket ke screening tu...

yer la mana taknya tiap kali nak ke Screening tu for sure aku clash dengan event luar, so time tu menggelabah la mencari backup untuk jadi pengganti kita untukwakil movie tu, tapi selalunya kita selalu menaruh harapan kat @Pojie hanya dia je yang mampu tolong kita...but this time kita akan tetap akan gigih untuk hadirkan diri ke Screening nie, rugi kot kalau aku lepaskan peluang sehebat nie...


dan apa pun yang penting aku kena collect tiket tu kat Office Nuffnang before 29hb nie...huh better cepat sebelum terlambat :)




thanx sudi baca..ok daa~