Aku sayang kau, jangan jadi maknyah please!

Ayoooo menggerutu tak bontot uols bila baca title blog aku arinie, serius nok arinie mak dapat satu pesanan ringkas kat shoutbox mak! Mak sapa mak aku ker? Lahanat je kan statement mcm tu, hanj taw!

Bukan apa tak sangka ada gak anonymous ni yang sayang kat aku rupanya, gila semua orang sayang kot kat aku Cuma aku kadang2 terlepas pandang sayang korang tu hahaha feeling drama kejap

sayang uols semua :)

Bukan apa uols ingt tak dulu aku ada letak header aku tu siap pakai baju hijau seketat alam walaupun lemak2 tepi perut ni nampak tapi ada mak kisah yang penting mak nampak vogue, walaupun hakikatnya hazab

huh amik kau link tu dia bagi setempek kat isu hakak Ashraf

Lepas dia bagi nasihat kat mak macam tu terus mak ubah header tu kepada picture jantan ala2 nampak lurah gitu…tapi itu bukan isunya, persoalannya sekarang ni korang ingat tak lagi peristiwa hakak kita si “Ashraf” tu yang nak tukar nama kepada nama vetina “Alessha farhana”

Hah start dari hari tu juga mak kena cerca sekali nok! Eh bukan cerca tapi sebagai nasihat, thanx pada sesapa yang drop nasihat tu kat shoutbox aku, tapi untuk peringatan diri ini dan juga kepada semua hakak2 hadik2 diluar sana, aku rasa bersyukur sngt sebab akal aku masih lagi waras sepenuhnya takdela aku bertindak melulu smpi nak tukar jantina dan tukar nama bagai...korang nak ke bangun tidur je terus berubah jadi wanita sejati isk tak nak aku!

ouh mak jadi pompuan tulen uols :) mati lah verangan lagi

Aku berani yer suarakan isu ni kat ayah aku

Kifli: pa taw tak pasal hakak2 yang nak tukar nama tu?

Mally : taw lah dia tu tak lepas tukar nama kan? Ni negara Islam walau apa pun yang terjadi benda tu sama sekali tak akan berlaku.

Kifli : amboi orang tua ni ikut sngt perkembangan akak ashraf

Mally : apa lah nak jadi dengan budak2 zaman skang ni...ko jangan nak ikut jejak dia pula kalu tidak AWASSSS!

Kifli : baik pa, saya kan anak yang taat *verangan

Mally: tapi skali pandang dia tu memang nampak mcm perempuan tulen.

Mampooo akhir sekali tu dia ayah aku boleh puji plk hahaha ko rasa??? Itu baru pendapat ayah aku, Ok la aku pun malas nak melalut tapi aku rasa bersyukur dengan apa yang Ada, aku akui aku memang lemah lembut tapi tak semestinya lemah lembut aku tu merubah aku menjadi wanita sebijik, Ada faham?

ok bai, ko jeles kan mak cantik dari ko haha :)

Sebelum berbuat sesuatu keputusan ingat keluarga dan ingat orang tersayang ok daaaaaaaa~

8 comments :

Pojiepooh Abdullah said...

gittewlah peminat/ pembaca tegar yang concern n sayang kat uols tuh!
sila masuk gym dan jadik jantan dengan segera.. haha

Mah@mahu said...

Gituww fengsan kejap statment ayah kau entah ada hati kat pondan tu opssss lahanat sgt kan... Tak apa lah uoll janji kau bahagia dan tak menyusahkan org sudah... cantik lagi kau kan nyah..

suezen said...

jgn jd mak nyah ye...akak syg adik nih:D

KiFli si Dolce said...

@Pojiepooh Abdullah tak nak la uols masuk gym nanti badan2 ketak lepas tu lenggang :) haha bottom sngt eh pecah lobs plk :)

KiFli si Dolce said...

@Mah@mahu aha la kot dulu2 punyer cerita kita mana taw kan hahaa...hanjs uols

KiFli si Dolce said...

@suezen saya sayang kak sue gak,

Zue Zoey said...

hiiiii.... singgah jap :P

KiFli si Dolce said...

@Zue Zoey singgah2 wak jangan segan yer uols, buat mcm blog uols sendiri haha