Apa kejadah budak kitchen KFC buat macam ni.

eh korang tak terkejut ker tengok apa yang budak tu buat kat dalam kitchen, sangat menyakitkan hati ok, for sure la sapa2 pun yang nampak video ni akan meroyan dan geli nak datang ker KFC

wey pasal korang ni la tak pasal2 isu ni dibesarkan dan kurangnya mutu dan kualiti KFC tersebut, masalahnya yang ko tak puas ati buat macam tu asal? tak ker ko buat aniaya kat orang lain namanya tu?

ko nak tak kalau aku amik ayam tu lepas tu aku salut dengan tahi anjing lepas tu aku bagi family ko makan? macam mana sedap tak? sure ko pun tak suka benda2 ni terjadi kan isk seriuslah aku pun tak tahu sapa la yang malang tu terasa KFC cap Boots ko tu?

yang penting aku rasa macam nak salut muka ko dengan tepung lepas tu rebus dalam minyak panas tu jer...budak yang record tu pun memang hampeh nak record lepas tu cucuk2 budak tu suh buat ulang tayang ko ingt korang boleh terlepas macam tu ker??? hehe korang tunggu jer la...





7 comments :

Que Afify said...

Aduhai .. Kepci peberetku .. Tetibe rase mcm .. haihhhh !! Lu keje cari rezeki halal la sengal .. Yang aniaya orang buat pe .. Demmit!! Tak pasal pepagi wa dah rase nak memaki .. budus!!

toque84 said...

damn... kalo aku dpt budak nih... aku plak yg salat muke dia kat tapak kasut aku... pastu salut tepung.. then goreng... xder etika langsung...

KiFli si Dolce said...

@Que Afify sabar2 jangan emo uols :)

KiFli si Dolce said...

@toque84 taw takpe akibat nak tunjuk belang akhirnya video ni tersebar

cantekk said...

cilake gile budak2 ni..mane supervisor dorang,,,,takkan xmonitor,,,

Mr Lonely said...

nice blog... have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

dada24 Xu said...

birkenstocks
air max 90 white
north face jackets
michael kors purses
burberry outlet online
michael kors outlet online
louis vuitton purse
ralph lauren uk
ugg outlet
air max 90
adidas superstars
christian louboutin sale
yeezy boost 350 balck
michael kors handbags
coach outlet store online
tiffany uk
louboutin outlet
louboutin shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
cheap basketball shoes
converse outlet
puma outlet
nike tn pas cher
kate spade uk
hermes belt
michael kors outlet clearance
ralph lauren
canada goose sale
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet
birkenstock outlet
nike air force
20160806CAIYAN