Dia asyik ulang benda sama blog aku ni tak “user friendly”

Haluuuuu apa khabar eeee! Motip nak juga copy stail johan kannn ada aku kesah :) ok hari ni mood kita feeling2 berada di tengah shopping complex sesak dengan orang dalam mahupun orang luar Negara,

sakit kepala dah uols

So entry pun sedikit stress, yelah aku tak faham la uols member aku tu asyik cakap blog aku ni tak user friendly, lepas tu setiap kali bincang pasal isu blog sure blog aku terus mencurah ayat kuar dari mulut dia hahaha
ko tengok blog dia tu tak user friendly langsung

Ok fine tu aku admit memang aku tak reti sngt coding Dan HTML ni semua tapi at least aku rasa puas bila aku dapat cipta satu blog dengan guna template aku sendiri kannnn?
Hurm nak kata hazab aku pun tak berani nak komen sebab blog aku sendiri, ko dah kenapa nak aku cakap blog aku sendiri hazab hahaha
Tapi yang penting at least kalau korang rasa maçam blog aku ni memang tak user friendly atau friendly user uols semua boleh tak bagi tahu tang mana?
kalu mcm ni user friendly tak? Hazab kot INI BLOGNYA

Tapi so far apa yang aku dapat feedback kat shoutbox “nice blog” “comel blog anda” walaupun hakikatnya ayat mengampu je kannn....

lepas tu takde la dorang tu semua kalau masuk blog aku seumpama masuk ke dalam hutan simpan Pahang boleh sesat sampai tak tahu nak cari Button untuk Comment kan hahaha


*hampir pitam kita fikir mcm mana nak puaskan kehendak orang ramai kannn….yang penting aku confident sudahhhh~
Tapi bagus gak kalu ada orang kritik maksudnya ada peningkatan :) keep moving forward uols ok daaaaaaaaa~

10 comments :

merahitujambu said...

biar la apa org nk cakap...mulut org xleh tutup

diana said...

eh!!dak ok dah blog\ ni..
sapa yang kata tu??
tak reti tengok ka??
blog akak nun yang tak user friendly ..
semak la..
tak tau nak ubah cemana lagi dah..

Cik Muda Sae said...

sapes sapes yg ngate blog ko tuh..meh sini aku gigit blog dia..hihihih....alaaaa ok je aku asa..! (ni bkn mengampu penyapu yep.! eqlas hokey.!)

Cikya said...

kifli,
gini, hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih.
kalau nak komen dengan semangat, memang akan dicari butang komen sampai jumpa...
fun enough lar blog ni.. :D
sekali baca terus tertarik..

KiFli si Dolce said...

@merahitujambu yup blog orang memang tak le nak tutup :)

KiFli si Dolce said...

@diana eh akak ni, kita dah lawat blog uols :P yang penting mantap yer suka kat shoutbox yang besar tu memukau uols...

KiFli si Dolce said...

@Cik Muda Sae takpe2 setiap orang berlainan pendapat kannn :) anyway thanx yer

KiFli si Dolce said...

@Cikya wahhh tak sangka dapat compliment dari cikya :) uols memang terbaek laaa...

chenlina said...

chenlina20160119
hollister clothing
ralph lauren polo shirts
louis vuitton outlet
fitflops
pandora jewelry
michael kors outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
cheap uggs
michael kors outlet
coach outlet store online
chanel outlet
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
ugg boots for women
coach factory outlet
ugg boots
ray ban sunglasses
ugg boots
ray ban sunglasses
lebron shoes
uggs outlet
uggs boots
hollister shirts
replica watches
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
uggs boots
kids lebron shoes
cheap nfl jerseys
timberland outlet
gucci outlet
gucci outlet
michael kors uk
michael kors outlet clearance
jordan 11 concord
louis vuitton outlet
cheap ugg boots
cheap air max
coach factory outlet
as

chenlina said...

ray ban sunglasses
new balance shoes
celine outlet
toms outlet
michael kors outlet online
christian louboutin chaussures
prada sunglasses
louis vuitton handbags
adidas stan smith
ray ban sunglasses
chenlina20170601