Kenapa binatang ni asyik popup kat blog aku?eh silap menatang la!!

serius dari dulu lagi aku sakit hati dengan "menatang" yang selalu pop up kat blog aku serius aku sakit jiwa kot tiap kali nak buka blog aku ada je dia pop up, masalahnya aku dah berusaha sedaya upaya untuk godek2 apa yang patut tapi still tak jumpa solution untuk puaka tu...

so disini aku nak mintak tolong kat korang kalau sapa2 yang taw? memang skit ati ko smpi kawan aku nak baca katanya smpi naik annoying, tapi aku buka kat lappy orang lain ok jer, so maksudnya sesetangah lappy yang malang tu jer dapat virus puaka ni, hah! sesuai aku namakan virus ni adalah VIRUS PUAKA

masalahnya pop up tu ada kaitan dengan GengBlogger tapi apa kaitannya dengan blog aku, kalau nak dikatakan ramai kot blogger2 kat luar sana yang link dengan GB so korang pun ada yang kena benda sama ker?

ko awas yer aku sngt marah skang ni???

ni mesti sure hackers yang dah takde keje dah ko pg hack GB lepas tu tempiasnya kena kat kita orang semua, eh silap aku maksudkan kat aku sorang cisss...

lepas tu sure korang semua tahu kan hacker (GaySec.Net) ni ada hack Nuffnang fuh!! dah la gay ada hati nak hack websitie orang lain memang takde keje ko kan nok? nasib baik sistem pertahanan nuffnang mantap serius aku nak menangis kalu earning semua dalam tu hilang, oii sikit pun duit taw, huh nuffnang aku dah puji kehebatan korang semua bak sini 50 posen...

nak je aku mencarut leha, tapi kalau aku mencarut pun tak dapat apa2 hasil dapat dosa ada lah, dari mak naik bengang baik mak g parut kelapa kat dapur letsss go!!

ko pehal usha2 mat, tak penah tengok orang parut kelapa ker?

thanx sudi baca ok daaaa~

8 comments :

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

rasenyer sapa yang de link dengan geng blogger kot...

KiFli si Dolce said...

@˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ tapi wak blogger2 yang ada link dengan GB berpuluh2 ribu taw :) sigh~

.izzati liyana. said...

rasanya siapa yang letak logo gengblogger dalam page blog tu akan kena mcm ni. saya kena gak. bila buang, hilang da. tapi kalau kat lappy sendiri kena, lappy lain takde, pelik pulak. tak tahu nak cakap la. bukan pakar sangat kan. huk3. maybe mozilla yg prob. try reinstall la.

singgah dan follow sini. jemput datang blog saya balik okeh.

http://izzatiliyanasabri.blogspot.com/

KiFli si Dolce said...

@.izzati liyana. hurm betul tu...klu mcm tu kena lah godek2 kot ada code GB sembunyi kat dalam blog kita ni :) thanx for the info yer

Azham Vosovic said...

Hurm, apa benda yg terbit di blog ini huh? menyusahkan kan?

Umie Artoqiemie said...

aku x reti hal2 blog ni. cube tanya sifu2 otai2 blogger.

KiFli si Dolce said...

@Azham Vosovic ntah lah zam...semacam pop up required dari geng blogger :) sngt menyusah kan fenin2

KiFli si Dolce said...

@Umie Artoqiemie hurm betul gak kata awak tu tapi sapa lah kita ni nak bertanya kat blogger2 otai :) anyhow thanx