Jul 22, 2011

On Show: perform dekat Wisma PKPS lepas tu sempat interview Fazli Zainal tuttt!!!!

seumur hidup aku tak pernah lagi buat show macam ni yer :) memang sngt heavan yer walaupun kena menari 21 lagu rancangan "mari menari"

alah tu pun sikit je uols bape lagu jer yang aku bawa haha, 1st silat 2nd cha cha lepas tu selebihnya solo tak mampu aku nak menari balet kannn feeling2 terbang kat atas stage tu hanya tuhan je tahu apa yang aku buat semua nya takde dalam kitab tarian pun hahaha :)

sure korang semua nak tahu pasal abang Fazli Zainal tu kannn kalau takde fazli zainal tu korang tak hingin pun jenguk Sob Sob~ macam tu la orang skang ni jahat semua kejar populariti semata2 je hahaha...mak tak kesah pun nok!

serius 21 tajuk lagu so setiap lagu tu kena ada perform kira macam weols ni penari latar je, memang best, yang penting semuanya miming ok aku ingt ada gak lah sorang dua bawa live rupanya semua miming, ko mampo?? ni lagi satu semuanya dress sebijik macam artis korang tunggu yer~

ni tarian semerah padi, so apa lagi semuanya buat silat ok, keazabnya tu belakang cerita yang penting ko bersilat...

yang ni plk "cintaku seratus persen" huh amik kau gelek sakan penyanyi kita tu...

pasangan bahagia berlatarkan lagu My Heart dari seberang korang taw kannn alah si irwansyah dengan budak archa tu, dah macam arca buah dah :)

last but not least kak Anita Sarawak seksis...yang penting full lagu dari video clip ok,




hah korang nak sngt tengok Fazli Zainal ni kannnn...amik lah potrait aku bersama beliau :)


ouh comel nya saya!!! *matilahhh kena cerca lepas ni

hehe aku sempat gak la tanya 1 2 soalan kat dia :) ok skang ni dia banyak buat show dengan Pak Engku (rezeki yang letup2), meriah uols yang penting dia datang dengan sapa biarlah rahsia..
kannn buat apa nak berahsia2 bagai kan tak kuasa mak, ni hah dia datang dengan kawan sepermainan dia lelaki juga so takde la aku nak buat gossip time ni, tak taste pun so snap sekeping pic dengan dia n trus angkat kaki balikkkkk~

eh sebelum cabut aku sempat lagi snap pic dia nyanyi lagu Harapan :) besar sore dia ni erk?

thanx sudi singgah ok daaaaaaa~

1 comment :

Cikya said...

Kifli,

pakai gel kasik ceracak rambut tak nak try?
hehe
+, amboi..
tang dangdut tu gelekk tak? :D