Jul 16, 2011

On Show: Persembahan yang menarik di Bangunan Parlimen Malaysia

ye apa khabar yer semuanya di pagi sabtu yang meriah ini...meriah ker?? uols saje yang tahu, al maklumlah skang ni busy memanjang uols smpi nak update blog pun makan masa 2 3 hari :) tension uols makin banyak yang nak dikongsi tapi makin tu la ada je keje lain yang nak dibuat kannnn...

ok show ni time kat Bangunan Parlimen Malaysia pada minggu2 yang dah lepas dan ada aku kesah aku baru nak update skang ni haha...tak kisah yang penting aku ada bahan untuk menghapdet kan....

sebagai penari selaku ketua kita orang yang akan incharge costume weols semuanya, from head to toe dan ini la hasil nya memang berseri2 dan berwarna warni...

mewakilkan pakaian lelaki tak lengkap lagi time nie, songkok pun ntah kemana jacket pun tak letak lagi so snap mana yang sempat je uols...

hah kenalkan penari muda yang berbakat ini :) amboi puji bukan main melambung lagi kannn, tapi serius budak ni menari memang cantik makan ati mek tengok nok! haha...

dan kakak kita yang ceria ni mewakilkan diri untuk kaum India, costume ni gak digunakan untuk usher para tetamu yang hadirkan diri di dalam hall tersebut

dan ini adalah kami semua, mereka time ni tengah kalut memakai costume time tu la aku sempat snap beberapa gambar, tapi yang tak bestnya tu disebabkan aku ni rasa macam junior sngt so aku memang tak boleh nak ove reacting kat situ...nanti tak pasal2 kena carut free je uols :) apa pun aku tetap enjoy sebagai penari ni...

walaupun apa pun minat tetap menjadi minat, dan umur aku masi lagi muda dan aku masi ada banyak masa untuk menimba pengalaman dalam bidang tarian nie :)

sekian update ringkas dari mak ayam KIFLI SI DOLCE

thanx sudi baca uols...ok daaaaaaaa~

9 comments :

Elie Lily said...

kasi zapin sket!
hehehe :D

Cikya said...

haha, mak ayam menari.
tapi smart lar pakai songkok..
:)

KiFli si Dolce said...

@Elie Lily yehaaa mari menari :)

KiFli si Dolce said...

@Cikya huh mak ayam? ni anak ayam mana ni hahahaa

Aman Ibrahim said...

just enjoy what u love to do and take care okay..

KiFli si Dolce said...

@Aman Ibrahim thanx dear :) n u take care too hiks~

Cikya said...

erkk, kat kat last entry tulis mak ayam KIFLI SI DOLCE..
hahaha :P

KiFli si Dolce said...

@Cikya hahaha sengal ubi gak saya ni kan :) boleh lupa thanx u

dada24 Xu said...

nmd adidas
reebok classic
asics gel kayano
valentino
levis 511
ray ban sunglasses
oakley sunglasses uk
longchamp outlet store
hollister uk
pandora charms outlet
coach factory outlet online
michael kors outlet clearance
michael kors canada
ugg australia outlet
canada goose jackets
sac longchamp
coach factory outlet online
nike flyknit racer
nike air max 90
pandora charms sale clearance
designer handbags wholesale
skechers outlet
louis vuitton handbags
mont blanc pens outlet
fitflops shoes
ray ban sunglasses
birkenstock shoes
kate spade outlet online
louboutin shoes
birkenstocks
air max 90 white
north face jackets
michael kors purses
burberry outlet online
20160806CAIYAN