Poco Poco di Taman KLCC, meriah kot jomlah join!!

kenalkan kumpulan K-POP baru cumi-cumi haha
mcm gampang siak! (tunggu yer lepas ni ada entry pasal KPOP)

sapa sini suka poco2 sila angkat tangan, yeah kalau suka sila ikut rentak aku ni ouch mantap siak! ok minggu lepas kan kita dengan budak2 TKG ni turun kat taman klcc semata2 nak berpoco2 yer, mana ko nak cari semangat anak muda zaman skang ni mampu berpoco2...

dari korang g buat benda yang tak berfaedah baik korang join poco2 kat taman klcc nie, dah lah berpeluh sihat tubuh badan dan yang penting boleh gak kita cuci mata haha,

time budak2 ni ajak kita budget dorang ni main2 jer sebb kalau dengan dorang ni memang tak pernah serius tapi tak tahu plk kali ni betul2 join poco2...ok sapa yang anjurkan ni aku tak taw sebab aku malas nak g interview tapi apa yang aku tahu yang lead untuk step poco2 ni ada sorang makcik vouge dengan budak kelempuk sorang tu...step dia very the hadik2 :) bravoooo mantap uols

hah mereka ni la yang in-charge tentang step semua, yang penting very the 1 malaysia semua step ada okkkk,

korang bayangkan semua makcik2 yang pelbagai bentuk ada kan contoh bentuk MUG, bentuk buyung pun ada macam buluh pun ada, yang penting yer ko boleh bilang berapa kerat je jantan yang ada kat situ...naseb baik jantan yang sekor tu boleh pakai muka ada lesen lagi r takdela hazab mana pun :)

hah part ni memang best, hadik2 yang sngt menyerlah stepnya ko tak perlu bagi tahu nak buat apa sebb mereka dilahirkan dengan bakat yang sedia ada, kalau step tu just geleng skit dorang berempat ni boleh geleng 360darjah yer ko mampooo sah2 la ko tak mampu kannn sedih~

kalau korang nak feeling2 berpoco poco sambil berpeluh jemputla datang pada hari SELASA RABU KHAMIS dari kol 5.30pm - 7.00pm

apaaa tak puas dengan gambar? takper korang boleh tengok video dorang kat bawah ni kalau hazab tu maaflah quality camera ni tak berapa nak molek brand masjid jamek je uols :)
dan yang penting lagi satu kalau ko nak komen buruk2 kat YT memang tak lepas sebab aku dah visible kan tang comment tu ahahha...padan muka ko tak le nak mencarut :)
enjoy~





thanx la sebb sudi menempak ok daaaaaaa~

9 comments :

Diana Jamal said...

Wahhhh! bestnyaaa! meriah betoi~

eirul89 said...

uolss join skali ke br ingat nk join this week tp x dpt la sbb ada training utk show

Pojiepooh Abdullah said...

Amboi meriah hokey :)

PojiePooh; Hanya Satu...

KiFli si Dolce said...

@eirul89 yesss minggu depan pun kita akan try turun padang yer :)

KiFli si Dolce said...

@Pojiepooh Abdullah so apa lagi uols gigihkan la diri turun padang :) join weols

eirul89 said...
This comment has been removed by the author.
eirul89 said...

@KiFli si Dolce yg penting kakak pun kena masuk barisan bkn duduk di garisan penamat je hahahaha

aimaniman said...

bessnya ... tapi ada gak lelaki join poco2 ek,.. kat sekolah akak time xtvt pagi kalu ada perkhemahan ke, snaman pg ngan poco2.. budak2 llki tersengih2 je

KiFli si Dolce said...

@aimaniman biasa lah kak lelaki semuanya control macho hehe