Atas permintaan teman blogger aku update juga Thumb Drive Lady Gaga tu!

hye uols dah bersahur ker? amacam mampu tak bertahan uols? keep that great work, for those yang tak puasa you guys such a lousy person...

ok for sure kepada they all yang ada baca entry kita Entry Gaga ni dan juga Prize Thumb Drive Gaga ni, adakan? adakan? so dengan gigih aku pun penuhkan kehendak blogger yang comel ni sebab dorang nak sngt tengok rupa Thumb Drive tu...

hah miss faraa n miss cantekk dah bersedia ker?

inilah rupa Lady Gaga berdiri...sexy u~

ni pula rupa Lady Gaga setelah aku bogelkan ia hahaha....sesuai lah ko GaGa

hurm malam tu juga lepas aku dapat thumb drive ni aku terus cucuk kat lubang lappy aku, dan yang penting memang semua lagu dalam album dia tu ada dalam thumb drive tu, tapi kan uols aku pun risau gak yelah dah nama pun thumb drive for sure terdedah dengan virus :) tapi takper Miss Lady Gaga ni kan monster for sure dia boleh lawan balik segala virus yang jahil tu...haha katakau~

dan last skali dalam ni ada run setup dimana ada gambar, video dan juga mp3...lagu lama2 je uols yang penting nanti aku delete lagu tu semua dan aku nak simpan document lain lagi penting hahaha...jahat tak? ok baiiii~

huh Miss Faraa n Miss Cantekk kata cantik n comel thumb drive tu? eh uols ni jangan la puji lebih2 kembang seluar kita dibuatnya haha...

7 comments :

cantekk said...

waaaahhhhh,,,kelas,,
mmg cantek la uols pdrve tu,,
kiut meh..
brape gig?
ala delete je mp3 tu, pastu bubuh gambo segala =D

zoe said...

kifli, nnti ade2 hadiah lagi mintak for two ya.. i want 1. hahahaha. main2 je ! happy ramadhan to u sweetest friend! :)

Lea IsNaw! said...

memang comel la thumb drive ni
unik. nak jugak!

KiFli si Dolce said...

@cantekk yesss taw takper, memang aku dah delete pun nok. Tak banyak pun space dia dalam 1 gig je

KiFli si Dolce said...

@zoe thanx you dear :) happy ramadhan for u too

KiFli si Dolce said...

@Lea IsNaw! kena usaha uols baru boleh dapat? hahah boleh bagi jawapn ceng gitu?

idah-alhabsyi said...

comelnya pendrive lady gaga! nakkk :P
salam ramadahan ;)