Jimat lagi duit aku dapat invitation dari Nuffnang!


yesss setelah sekian lama aku mendiamkan diri kini aku aktif kembali dengan pelbagai jemputan, kah kah kah katanya walhal takde kan takpe uols verangan yang tidak memudaratkan takpekan...tak sabar rasanya nak g tengok cerita ni kat KLCC,

so jawabnya lepas berbuka jer aku terus shoot ke KLCC atau terus saja berbuka kat KLCC hehe it would be nice :)

as usual my slogan yang tak berapa nak kreatif ni :

what you think the aliens want from the cowboys?

Well what else do this naughty and dirty alien wants from those cowboys, definitely they not interested in kidnapping girls nor gold. The reason is they hunting down Daniel Craig for sure, but why with him? Is there anyone can tell? oh yeah! its because he got something belong to them right and I believe that high tech thing on his wrist are the key will turn them down. But where do Daniel Craig got those thing?

perhaps he had slept over with their Queen and steal those high tech and runaway, is it possible? \(^_^)/ *wink


so kepada uols yang dapat see u there :)

8 comments :

Mah@mahu said...

amboi kau kan duta besar Nuffnang tahniah jumpa kat sana ok buka sama ker nak...

KiFli si Dolce said...

@Mah@mahu hurm ok gak kita buka kat klcc la ye :)

ken said...

i got it.. but didnt confirm in time :/

cantekk said...

wah... =D
nti upload video ea..hehehe

KiFli si Dolce said...

@ken oic i wish u can make it though :)

KiFli si Dolce said...

@cantekk huh nak upload video ker? hehe susah gak tu...

chenlina said...

chenlina20160119
prada handbags
mont blanc legend
ugg slippers
michael kors handbags
true religion outlet
polo ralph lauren
true religion jeans
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses cheap
abercrombie outlet
cheap toms
nike trainers uk
cheap jordans
giuseppe zanotti
jordan retro
ugg boots on sale
canada goose
swarovski outlet
jordan concords
adidas superstars
air jordans
kate spade handbags
ray ban sunglasses
toms wedges
oakley sunglasses cheap
oakley outlet
michael kors outlet online
kobe 9
christian louboutin outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
cheap ugg boots
louis vuitton handbags
oakley sunglasses
vans shoes sale
polo ralph lauren
toms shoes
hollister outlet
cheap uggs
as

chenlina said...

chenlina20170601
omega watches
asics shoes
ralph lauren polo
adidas nmd r1
timberland boots
louis vuitton outlet
salvatore ferragamo shoes
louboutin pas cher
ugg boots
adidas nmd