Yeah sapa nak ikut kita balik kg :)

hey uols, ouh begitu lama aku tak menghapdet entry kan, sebb nyer kita dah start busy lepas tu makin banyak keje yang pending...asalnya aku nak update entry hari isnin yang lepas tup2 smpi ke arinie baru tangan aku ni nak menari2 atas keyboard :)

ouh betapa gembiranya bila tahun ni aku beraya bersama2 dengan keluarga tercinta mana tak nyer uols dah 4 tahun aku tak balik beraya kat sabah so aku akan nikmati tahun dengan dengan penuh erti voley? kita berjiwang kejap...

ok dalam aku sibuk2 nak packing barang tapi sempat gak aku buat countdown kat fb skali tengok ada gak member aku turut join pada hari yang sama iaitu esok pagi 19hb kol 7am wahhh tak sangka timing begitu cantik skali :)

jeng jeng jeng kenalkan kawan aku ni...ehem2 korang boleh panggil dia samat dia ni study kat kl gak, hehe saje aku amik pic ni muka skema pedulikan background dia yang penting hati ikhlas haha...

walaupun orang semua akan start cuti 26 ogos till raya tapi aku tetap balik awal so maksudnya aku akan tuang kelas selama seminggu haha...mak tak kesah nyah yang penting mak dapat balik sebb ko bayangkan dah 4 tahun aku tak balik ke kg halaman,

kalau lepak2 tu dah kena carut jer "uols bila nak balik sabah?" "jadi sabah murtad ker?"
eh kau ko ingt aku ni jenis kuih tart ker, ingt aku saje2 nak tak nak balik, aku ni student so uols haruslah faham kann...ok noktah

nok kalau aku ada duit sebanyak ni tiap2 bulan aku akan balik taw haha,

ouh yer so lepas ni semua aktiviti aku mungkin akan berlansung kat sabah, so tak sabar nak g laut mancing ikan, g tepi pantai mandi laut lawat kembar korang "orang utan" tu haha...

aku sendiri pun tak sabar nak tengok apa lah aktiviti aku yang boleh dicanang canangkan kat dalam blog nie, tapi satu je aku risau once aku dah berjimba2 kat sana for sure la lappy pown aku tak le nak on dah haha....

ok daaaa~ see u in next entry :)

6 comments :

Umie Artoqiemie said...

yeay balik Sabah =)

Azham Vosovic said...

Hati hati dlm perjalanan tu heheheh

KiFli MaLLy said...

@Umie Artoqiemie yeah happy :)

KiFli MaLLy said...

@Azham Vosovic thanx azham :) yes i will be careful

Cikya said...

selamat pulang kifly..
gilakk gagah tak balik lama-lama...
:D

selamat hari raya jugak..
takmau notty2.. :)

Anonymous said...

Very interesting points. Thanks!

My blog:
dsl anbieter vergleich www.dslvergleichdsl.com