Apa yang korang rasa kalau ada "benda" ni kat pinggan.

pada suatu masa dulu terpampang la muka seorang sang puteri...voley?
harap uols jangan cepat noya(tingtong) yer, tu sure hormon tak stabil.. baik lah jump to the story pada minggu lepas aku g kedai makan kat area pandan indah sana tu, kata kawan aku lunch kat sana sangat sedap boleh buat ko addicted so aku pun g lah try buat kali pertama lah kannn...

smpi je aku terus check-in 4Square uols! yer aku memang gila check kalau boleh kat toilet pown aku nak check in...
aku dah check-in ko mampo ikut mcm aku?

dengan muka lapar aku terus rembat piring n kaut tong nasik tu dalam2 lepas tu aku g amik lauk 2 3 jenis fuh ayam bakar dia jangan cakap r memang nice...tapi sayang :(

sampai je kat meja makan aku dengan kawan yang lain sngt enjoy menikmati makanan yang terhidang lepas tu aku panggil "makcik kira" yelah time kita makan biasanya makcik tu terus je kira n selit kertas rahsia kat bawah pinggan uols, takkan lah uols tak pernah alami melainkan uols ni anak orang kaya yg asyik makan kat hotel jer haha...

eh uols asyik ketawa je jemputla makan, sejuk tak nice plk...

dengan lenggang nya makcik tu terus kira n kira dalam masa yang sama aku tengah makan makan dan makan...SEKALI aku ternampak ada arwah lalat kat tepi sayur, time tu aku tergaman! serius tak taw nak wat apa!

aku plan tiba2 nak tengking makcik tu dan dapat makan free dengan bangganya tapi makcik tu boleh plk buat muka 10sen aduhai tak smpi hati nak marah...so conclusion yang aku amik aku just makan ayam n nasi tu aku tinggal kan...sebab ayam bakar tu dalam pinggan lain...

SEDIH~

lain kali aku akan fikir 2 kali kalu member aku ajak pergi tempat tu lagi :)
itulah aku yang jenis yang tak reti nak marah...kalau uols plk mcm mana? sure korang dah cakap kat makcik tu "Untie See u in Court"

#okbai

No comments :