Datuk Siti Nurhaliza buat Video Clip "Falling In Love" di Pavilion Semalam

Semalam seperti yang sedia maklum uols Tok Siti nak adakan pembikinan Video Clip beliau yang bertajuk "Falling In Love" kat pavilion...so demi die hard fans kat beliau aku bersama EJ pun mengigihkan diri untuk join pembikinan video clip tersebut...

seawal jam 8 pagi kami dah terpacak kat situ dengan muka yang berseri2 mana tak nya muka masih fresh lagi uols bedak yang ditempek pown tak pecah minyak lagi haha...

katanya kannn nak pakai berapa orang uols? 200? 300? kekdahnya skali yang datang tu tak smpi pown 150orang tapi at least ada gak yang datang dari pada yang memang time tu free tapi malas nak datang bagi support sngt mendukacitakan uols...nasib baik kawan aku sorang ni Fahmey Salleh terikat dengan kerja kalau tidak dia sanggup turun padang ok...

ni di antara mereka yang kami sempat berkenalan :)
gegurl baju pink tu so sweet dia dari UITM Shah Alam sanggup ponteng kelas haha...opss terpecah lobang plk :) not forget kusha on the left...

ok time's up tenaga pengajar Floor Fever bagi instruction about the dance yang we should bring into the video later on...yang pastinya weols semua having fun :) step pun takde lah susah mana pun uols sesimple 1 2 3 haha~

gigih masing2 nak hafal step kan, kalau korang ada time ni korang akan nampak pelbagai ragam...ada yang pakai full office attire, ada yang nak g ke kelas, ada yang nak ke pasar isk banyak gaya la...apa2 je la yang penting uols confident~

ok once all the crew dah siap dengan shoting dorang akan tengok video tu apa yang kurang dan apa yang perlu ditambah kan...time ni siti ada duduk kat depan tapi semua orang dah start kerumun dia haha...panas kot time ni all the dancers n fans dah menari bagai :)

Kak Rozi pun weols tak nak ketinggalan untuk snap pic...

untuk video ni Tok Siti ada 2 persalinan baju, apa yang aku tahu sponsor dari Burberry dan juga Coach tapi time kat Coach tu maybe dia just tumpang simpan barang kot :)

ni 1st attire, combination orange and purple (Hat). Well she looks so astonishing serius dengan kulit Siti yang putih dan gebu tu memang sesuai dia pakai color striking :)

tadaaa~ cantik tak dress Siti yang kedua ni, ni la dress beliau disponsor oleh Burberry :) correct me if am wrong hehe....