Kini aku kembali -Selamat Hari Raya uols-


apa khabar uols seua nya sihat ker? harap2 semuanya sihat walafiat hendaknya yer mari kita bersama2 senyumkan diri sampai ke telingat

wah sudah berapa minggu aku tak mengonlinekan diri, al maklumlah ketika aku kat kg memang susah untuk bawa diri ni ke CC, aha perlu lah ke CC uols sebb kat rumah tu takde sapa pown yang nak online kat rumah tu mak ayah dan adik bongsu kita...

sampai je kat kg ari tu punya main busy buat persiapan rumag bagai nak rak! lebih2 lagi semua keluarga dapat berkumpul belah keluarga tiri pun uols turut berkumpul tu yang preparation harus buat awal2..

walaupun kena balik awak dalam hari raya ke3 tapi keriangan tu tetap continue kat KL ni, kat KL ni lah lagi meriah sebab banyak sngt rumah member2 yang harus kami kunjungi...ouh begitu meriah sngt :)

korang perasan tak tahun ni perayaan masing2 ada yang menyambut dengan ala kadar sahaja, bukan apa uols macam mood nak raya tu hilang kejap but then bila dah 1 syawal terus melantak sakan...dari berat yang puasa sebulan dari 65kg ker 70kg sapa nak jawab haha so makan tu dengan ala kadar saja, nanti kena obesiti plk kannnn? korang nak ker?

tak pasal2 balik kl kena bagi duit raya kat budak 2 orang ni...habis pokai mak nok! btw thanx to Cma n Sha bawa kita makan Meatballs, dah lama rasanya kami tak keluar bertiga dan spent time macam ni

seingat aku kami spent time bersama2, tu pun dalam tahun lepas :) ouh begitu cepat masa berlalu meninggalkan detik indah terkulai layu! kelasss~

actually tu je yang aku nak habaqkan sedikit jer tu, aku rasa tu baru intro belum lagi masuk ropo mukadimah yang lain~ tapi takper as long aku dah kembali untuk berblogging itu sudah OK

SAYA BLOGGER SAYA OK!

4 comments :

SANDRA AZWAN said...

Selamat Hari Raya Kifli..;-)

KiFli MaLLy said...

@SANDRA AZWAN Selama Hari Raya juga Sandra

cantekk said...

ala...nk la jugak duit raye tu....

lpas ni uplod la gambo raye barang 2, 3 keping..

KiFli MaLLy said...

@cantekk alaaa bankrupt la i mcm ni hehe