Open House bersama TKG CREW di D-Villa Residence Part - 2

fuh fuh fuh~ semput penat aku nak taip entry ni walaupun pendek tapi ringkas boleh? ok macam lepas tu kan aku ada cakap aku akan buat part by part so PART 1 dah pown selesai kini part ke 2 pula...

ok kepada para tetamu yang datang tu sure dorang akan ingat makanan semua tu disediakan oleh pihak hotel...helllooo~ dah nama pun tuan rumah so weols yang bertungkus lumus menyediakan semua bahan2 seperti Lemang, rendang, dessert n buah dan juga Bakso so setiap part tu telah di assignkan berapa orang yang akan handle

CONTOHNYA :

contohnya seperti group bakso~ so ramai yang cakap bakso ni sngt nice :) so harus lah berterima kasih kat mama Syuk n Samuel kerana resepi turun menurun tu :) harap lepas ni kedua2 anak teruna beliau mampu untuk meneruskan resipi yang lazat tu haha...mampooo?

2nd pula adalah group lemang :) tadaaaaa tu dia bukan main gempak lagi dengan batang lemang, yelah presentation nak je meletup kannn, kalau korang perasan batang2 lemang ni aku amik kat luar kalau korang perasan untuk buat deco haha...budak tembam yang duduk kat bawah tu just nak tumpang interframe jer...so officially mereka bukan team lemang haha~

hah yang ni pula team feveret katanya sebb masing2 buat muka ketat...very the abang2 kannn tapi abang2 pown boleh buat rendang taw hahaha, thanx for the rendang ayam n daging *if not mistaken sebab aku sendri tak sempat nak menjamah~ ada macam potrait team bola sepak tak? haha...

huh ni pula kalau tak silap i team yang incharge dessert n buah...rambut blonde kiri tu sponsor buah...dan yang paling comel belah kanan tu sponsor agar2...wa cakap sama lu kalau makan agar2 dia confirm tringat kemanisan nya haha....

last but not least...tanpa mereka ni kita orang takkan dapat sentuhan deco yang sngt eksklusif, berterima kasih pada kak mona kita untuk sentuhan yang cantik tu yer :) dorang ni nampak jer berlima tapi keje dorang ni la banyak kejap kesana dan kemari dan hasilnya kaboommm~ nice okkk kalau tak nice takkan la ada minah tu datang mintak business card kak mona kannn


ok secara official nya korang dah tahu sapa yang incharge pasal makanan tu semua so kini tibalah turn weols semua nak berjimba sebagai 1 team members...

ok muka serius

ni bukan candid dah...ni menggedik namanya

1 malaysia yang tak berapa nak menjadi~

yang ni aku tak sure buat apa haha!

ok time ni memang tak boleh BLAH! sebab budget nak snap pic tapi skali tengok kita orang berdikir barat plk...haha serius lawak giler dengan ekspresi masing2 seperti binatang~ haha maaf video tak dapat nak share sebb sngt diluar kawalan pemikiran anda semua...takut nanti klu uols semua tengok takut time tu gak masuk wad opssss~

*maaf coz ada certain2 i blurkan kerana itu adalah isu sensitif haha, ye lah uols orang tu tak bagi permission so tak le lah nak exposed kan sapa diri mereka kannn, tapi bagi aku tak risau sangt sebb blog aku ni bukannya famous mana pown smpi orang nak detect "eh eh! bukan ke itu anak ko jemah...." lebih kurang mcm tu lah kannn...

*p/s : pssst~ dapat detect mak drag tak nyah! tengok r kat situ mana muka yang mcm kuntilanak itu lah makkk~sebelum korang nak carut kecacatan aku baik aku LARIKKKKKK~

kami adalah 1Family 1Malaysia 1TKGCREW

#okbai

8 comments :

Umie Artoqiemie said...

perghhhh...

Pojiepooh Abdullah said...

#matilaa drag bagai, rugi tak mai.. yela segan kan yang mai yang organise semua diva divana.. segan..

Psstt: Share sket sapa yang uols hidekan tuh i kenal ke?

IMANSHAH said...

lawatan balas

KiFli MaLLy said...

@Pojiepooh Abdullah kannn tetap ada hati nak drag bagai walaupun muka sekor2 mcm lahanat tetap nak feeling :)

KiFli MaLLy said...

@IMANSHAH thanx balas lawatan kita haha :)

ini aku? said...

aku nampak! meriah uols! esok lusa ajak la aku walopon aku tak pegi hehe.

KiFli MaLLy said...

@ini aku?baik awak jangan risau :)

Miea Melodies said...

waaahh... kelass koooo!!! ak pown tak brani nak drag in public!!!! Salute kooo!!!