Wish Dato Siti Nurhaliza, Syafinaz dan Saida AF6 untuk TKG CREW

ouh yeah baby! watzup :) lama tak dengar cerita dari uols semua kan, macam mana nak dengar berita kalau berblog je kan..lain la kalau korang ni kawan rapat ke kawan sekatil ke kawan seduduk ker boleh gak jumpa bertegur sapa kan? ni tak since kita bersua dalam alam maya ni (BLOG) alamat nya hanya ayat2 ni je menjadi petanda yang korang semua still lagi sihat walafiat :)

so sapa sini still lagi ada open house minggu lepas...sila angkat tangan wow ramainyaaa~ yesss sama la dengan aku pown ada 2 invitation minggu lepas,

kalau korang ingat lagi aritu aku ada cakap kat yang tok iti,cafinaz n caida ada wish untuk TKG CREW open house kannn...so aku tunaikan janji melayu aku arinie...sila klik kat bawah

one klik one tube hehe~ (video dah di remove)

wey korang maaf lah lambat publish sebb aku busy kaw2 skang ni...korang bayangkan FYP aku present bulan depan tapi aku satu haprak pun tak gerak lagi nie...ouh tidakkk masa kian suntuk~


*
Open House bersama TKG CREW di D-Villa Residence Part - 1
*
Open House bersama TKG CREW di D-Villa Residence Part - 2

walawey hampir terlupa...thanx to tok citi kak cafinaz n kak caida untuk wish tu ye :)

okbai~