Celaka betul mamat PAKISTAN ni.

hye semuanya,

kisah ni terjadi kat kawan aku laki la, uols dia ni kelempuk(adik2) biasa je kot, dia takde la comel or hot mana pun tapi ntah lah apsal petang tu nasib dia begitu malang skali sebb kena sexual harassment kat public..

demmit korng berdua nak apa dari aku...

ok citernya macam ni, petang tu dia otw nak ke Masjid Jamek sebab nak beli barang keperluan, petang tu dia gerak sorang2 je sebab kawan dia semuanya busy. Jadi menapak la dia ke station STAR yang berdekatan,

lenggang uols jangan tak lenggang

smpi je kat station tu dia pown duduklah kan, ok fine lepas tu tanpa disedari dia diperhatikan oleh 2 mamat pakistan yang begitu lama memerhatikan beliau, tapi dia ni memang dah tahu mamat pakistan tu just usha2 time tu je kot biasalah orang luar ni memang tak pernah nampak orang malaysia macam kita yang comel nie....comelkah?

ku cu ku cu ku cu~ train pown dah smpi lepas tu dia masuk kat dalam perut train tu dan terus ngadap BB beliau, lepas tu ntah macam mana 2 mamat pakistan tu dah smpi dekat dia...

dup dup~ berderau gak hati kawan aku time tu, dah la sorang tu tinggi dalam 185cm kalau kena lempang skali confirm coma kannn, tapi kawan aku tu buat dek je still diam malas nak layan...

Tiba2 je mamat yang tinggi terus menyapa kawan aku tu, ko rasa time tu nak buat apa? mamat pakistan yang tnggi tu rupa dia ada mirip2 Hitrik Roshan pula tu...lagi lah tak keruan dibuatnya,

elok tak mamat ni, confirm uols taste kan :)

kawan aku nak jerit time tu tap berani pula dia nak menjerit kan ingt dia feling gegurl ker time tu? so dalam keadaan yang sempit nak tak nak kena gak layan mamat pakistan tu bersembang...

sembang punya sembang, mamat pakistan tu makin dekat dengan kawan aku...EH! ini dah melampau lepas dah makin dekat tu dengan tiba2 mamat pakistan tu nak KISS BIBIR kawan aku...tak ke ko rasa time tu petir terus sambar dia kat dalam train...

wah time tu dengan kudrat jantan yang ada kawan aku terus jerit kat mamat pakistan tu

*hoiiiiiii bullshit what's wrong with u man....
(sambil tunjuk buku 5)

semua orang dalam train tu tercengang sebb tiba2 je kawan aku jerit kuat giler babi~ sampai mamat pakistan tu macam dah beranjak menjauhkan diri...

NEXT STATION MASJID JAMEK...train dah smpi kat station masjid jamek dia pown kluar dari tren tu terus tunjuk JARI HANTU kat mamat pakistan tu....dengan marahnya kawan aku berlalu pergi~


demmit aku hampir dinodai...fuck u...

*tapi nasib baik kat dalam train tu mamat pakistan nak buat sexual harassment tu orang tak berapa nak ramai dan takde sapa yang nampak, orang ramai terkjut bila kawan aku tu tengking mamat pakistan binatang tu....demmit...

#okbaiiii~

6 comments :

Anonymous said...

Agaknye mamat Pakistan selera dye lebih pd lelaki kot a.k.a GAY! X padan ngn Pakistan plak tuhh...

Azham Vosovic said...

hai..sangap la tuh! huhuhu...
mengong tol...

KiFli MaLLy said...

@Anonymous tapi memang kebanyakan nya mcm tu kot...

KiFli MaLLy said...

@Azham Vosovic I bet yesss he is...

Finaz Jaafar said...

euuwwwww sangat lah pervert yang melampau..kalau kena penumbuk bertubi2 pun memang patut kot !

cantekk said...

bongok gile, igt ni kt emerika ke..
aihetyu pendatang asing