eh eh si bedah conteng tuan belog untuk KIFLI MALLY -TQ-

hari nie aku feeling terasa mcm nak bergosip lah, tapi kalau boleh tu aku xnak bergosip kat kedai minum aku nak bergosip ala2 kat padang bola giteew sambil menikmati pemandangan mamat bola tgh main tak pown mamat tengah main ragbi, kelas kannn lepas tu kena bola kat muka percuma jer :)

eh u tak gatal ke nak bergosip kat padang liar ni :)

va va vaaaaa hari ni aku blogwalking kat list blog aku lepas tu aku tertarik dengan si bedah nyer entry taw... sebab dia ada buat satu sketch yang sangat comel untuk tuan2 belog yang pernah beliau tumpang lalu...

jadi tengok kat bawah ni hasilnya jadi KIFLI MALLY

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

inilah dia KIFLI MALLY...so mcm mana comel tak? hehe
style rambut aku skang ni pown memang mcm tu lepas tu beg aku memang smuanya sling bag...
wah kelas ko jah mcm ko taw2 je citarasa hadek2 mcm mak ni kannnn...

eh korang lepas tu dia ada wat untuk Miss CANTEK kita ni...yelah cik cantek lah salah seorang pengunjung tegar blog i taw...korang tengok hasil si bedah lukis


tadaaaa ni lah dia Cik CANTEK...sngt ayu dan sopan...

wah sapa sangka si bedah tu hebat melukis gak kannnn....

yer si bedah ni bukan saja mulut sedikit lancang akan tetapi si bedah ni pandai melukis, nice sngt kannn untung la si bedah ni ada bakat melukis kalau macam aku ni bakat apa yang ada, so far takde lagiiiii sedih taw hahaha...

so anyways saya nak ucapkan banyak2 terima kasih yer makcik bedah...lukisan awak tu saya dah copy hehehe...nanti saya nak ada header baru saya akan panggil awak untuk sketch satu untuk saya k...oleh itu terima senyuman manis dan ikhlas dari sayaaaa...tuan belog KIFLI MALLY

muah salam sayang :0

kalau korang nak tengok click kat sini untuk Conteng Tuan Belog 1 dan Conteng Tuan Belog 2

#okdaaaa~

2 comments :

Finaz Jaafar said...

cun la sketch cemtuh !!!
eh jeles dengan kamu !hoho

cantekk said...

mekasih la der ;-D
glemer kejap kan..
mekasih la bedah n kifli..
ni aku nk ektip balik komen2 kt blog ni ha...